Follow us

Η Ιωάννα Μαλέσκου για το τροχαίο που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, η συγκινητική ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου & όλα τα νέα

Η όμορφη φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου με τον γιο της από τα Κουφονήσια, η Ελεονώρα Μελέτη στις πρώτες δηλώσεις για τη μεταγραφή της στο MEGA & οι Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης σε σπάνια βραδινή έξοδο.

MissBloom TEAM
Yupiii

Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης σε σπάνια βραδινή έξοδο

Η Ιωάννα Μαλέσκου για το τροχαίο που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, η συγκινητική ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου & όλα τα νέα

Την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη "συνέλαβε” ο φωτογραφικός φάκος το βράδυ της Δευτέρας, στο Θέατρο Βράχων που πήγαν να δουν την παράσταση "Ιφιγένεια η εν Ταύροις” σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη.

Το ζευγάρι πολύ ευδιάθετο και ευτυχισμένο ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για μια έξοδο στο θέατρο. Η αγαπημένη ηθοποιός αυτή την περίοδο συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη” στη Μυτιλήνη, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής "Fishy” που θα παρουσιάσει στο MEGA.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε μια αποκάλυψη για το τροχαίο που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Το φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου ειναι η ιδανικη προταση για τις εξόδους σου σε καλοκαιρινά μπαράκια

H Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο "Love It” και μίλησε για μια περιπέτεια υγείας που είχε, κάνοντας την Ιωάννα Μαλέσκου να αναφερθεί στο τροχαίο που είχε μικρότερη και παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη στις πρώτες δηλώσεις για τη μεταγραφή της στο MEGA

Ελεονώρα Μελέτη

Πριν από μερικές ημέρες, το MEGA ανακοίνωσε ότι η Ελεονώρα Μελέτη εντάσσεται στο δυναμικό του σταθμού, κάτι που είχε κυκλοφορήσει σαν φήμη.

Η κάμερα του "Καλοκαίρι #not” συνάντησε την παρουσιάστρια και η ίδια μίλησε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια. "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την τηλεοπτική μου επιστροφή. Έχουμε τρομερό ενθουσιασμό και υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε μέχρι να ανακοινωθούν. Ανυπομονώ να περάσει το καλοκαίρι και να επιστρέψω στη δουλειά μου. Δεν μπορώ να πω τίποτα για την ομάδα” είπε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ματίνα Νικολάου: Η όμορφη φωτογραφία με τον γιο της από τα Κουφονήσια

Ματίνα Νικολάου, Βασίλης Πορφυράκης

Η Ματίνα Νικολάου περνά ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ηθοποιός επέλεξε να αποδράσει στα Κουφονήσια παρέα με τον σύντροφό της τον Βασίλη Πορφυράκη και τον αγαπημένο της γιο Νικόλα. Η Ματίνα Νικολάου θέλησε να δώσει μία γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους από την οικογενειακή αυτή εξόρμηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η συγκινητική ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου από τις διακοπές της για τον Θέμο Αναστασιάδη

Τατιάνα Στεφανίδου 2

Λίγες μέρες μετά το φινάλε του "Τ-Live” στον Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκινήσε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Με μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αγαπημένη παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρίσκεται στον Γερολιμένα Λακωνίας.

Ντυμένη casual, φορώντας τα γυαλιά και το καπέλο της, η διάσημη παρουσιάστρια φαίνεται να ατενίζει τα όμορφα τοπία της Πελοποννήσου και να ζει τις πρώτες στιγμές χαλάρωσης μετά από μία απαιτητική τηλεοπτική χρονιά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ