Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι λέει ψέματα

Λίγες μέρες μετά τη γέννα.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Το εμβόλιο για τον κορονοϊό αποφάσισε να κάνει η Χριστίνα Μπόμπα την Τρίτη 13 Ιουλίου. Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της, η 33χρονη εμβολιάστηκε και το γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα | Ετοιμάζει την πρώτη φωτογράφιση με τις νεογέννητες κόρες της

Σήμερα έκανα κι εγώ την πρώτη δόση του εμβολίου. 💉
Νιώθω χαρούμενη και πιο ασφαλής!
Για όλους όσοι με ρωτάτε σε σχέση με το θηλασμό και το εμβόλιο, εννοείται πως δεν αποφάσισα να το κάνω από μόνη μου, αλλά μετά από σύσταση τόσο του γυναικολόγου μου @ptanimanidis όσο και του παιδιάτρου μας.
Ελπίζω όλοι μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε επιτέλους αυτήν την κατάσταση και να ζήσουμε ξανά ελεύθεροι, έγραψε χαρακτηριστικά.

Loading...

Παρόλα τα πολλά θετικά σχόλια στην ανάρτησή της, δεν έλειψαν και τα αρνητικά με ορισμένους followers να την κατηγορούν ότι δεν έκανε όντως το εμβόλιο, αλλά ψεύδεται. Ο λόγος; Ότι στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται να εμβολιάστηκε στο ένα χέρι, ενώ επόμενο βίντεο, φαίνεται να εμβολιάστηκε στο άλλο.

Θέλοντας να απαντήσε σε όλες αυτές τις κακοήθειες, η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από το stories της εξήγησε ότι οι εικόνες αντιστρέφονται μέσα από την κάμερα και είναι διαφορετικές όταν τις βγάζει από το κινητό της σε σχέση με όταν τις τραβάει απευθείας μέσα από τα stories στο Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα | Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι λέει ψέματα
Χριστίνα Μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ