Follow us

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει με τον σύζυγό της στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Με πολύ φουσκωμένη κοιλιά και κόκκινο μπικίνι

MissBloom TEAM
Κατερίνα Δημητρόγλου

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η εγκυμονούσα ηθοποιός, Κατερίνα Δημητρόγλου, η οποία διανύει τον ένατο μήνα της κύησής της. Ειδικότερα, η μέλλουσα μαμά που σε λίγες μόλις ημέρες θα κρατά στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Γιώργο Κούρτη, δεν βλέπει την ώρα να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας.

Στις αρχές Ιουνίου μάλιστα πραγματοποίησαν και τον γάμο τους

Άντρας μου ήσουν από το πρώτο λεπτό. Αυτή η αγκαλιά εκείνο το βράδυ... Χάθηκα και ξεχάστηκα από όλους κ από όλα. Ο χρόνος σταμάτησε και το μόνο που άκουγα ήταν η καρδιά μου... Χτυπούσε τόσο δυνατά, έτοιμη να σπάσει. Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη, έρωτα, χαρά, τρέλα και απέραντη αγάπη που κάθε μέρα μεγαλώνει. Είσαι ο ένας και μοναδικός μου, είσαι τα πάντα μου. Σε λατρεύω, είχε γράψει η ηθοποιός ποζάροντας ντυμένη νυφούλα.

Loading...

Έχοντας ξεκινήσει και τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία, δεν παρέλειψε να μοιραστεί και από εκεί ένα στιγμιότυπο φορώντας το κόκκινο μπικίνι της. Ποζάροντας στην αγκαλιά του άντρα της με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα, έγραψε στη λεζάντα της:

9 Ιουλίου. Αύριο μπαίνω στο μήνα μου και η αγωνία μου να γνωρίσω την πριγκίπισσα μας μεγαλώνει. Τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά ζωηρούλα οπότε φαντάζομαι ανυπομονεί κ αυτή… Έχω αγαπήσει βέβαια την κοιλιτσα μου κ δε θα είναι εύκολο να την αποχωριστώ. Ανάμεικτα συναισθήματα. Ζω πολύ όμορφες και μοναδικές στιγμές που μυρίζουν ΖΩΗ. Με όλη τη σημασία της λέξης. Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες να το χαρείτε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αγάπη 💜

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ