Follow us

Reese Witherspoon | Οι φωτογραφίες για την 20η επέτειο του 'Legally Blonde'

H ανάρτηση στο Instagram για τον "ρόλο της ζωής" της.

MissBloom TEAM
Reese Witherspoon Oscars 2021 Splash News / Ideal Images

H ταινία 'Legally Blonde' ή όπως είναι περισσότερο γνωστή στη χώρα μας 'Η εκδίκηση της ξανθιάς' είχε κυκλοφορήσει πριν είκοσι χρόνια, τον Ιούλιο του 2001 και η πρωταγωνίστρια Reese Witherspoon δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει την επέτειο.

Η ηθοποιός είχε γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Elle Woods της ξανθιάς κοπέλας που αποφάσισε να σπουδάσει Νομική και να αποδείξει ότι μπορεί να καταφέρει ό,τι κι αν βάλει στο μυαλό της.

Η 45χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες από την ταινία γράφοντας "Το Legally Blonde είχε κάνει πρεμιέρα 20 χρόνια πριν σαν σήμερα. Ο χρόνος φεύγει γρήγορα όταν είσαι πολυάσχολος επειδή χρησιμοποιείς νομικές ασυναρτησίες στην καθημερινότητά σου”,

Loading...

Η Witherspoon εξήγησε ότι ο ρόλος της Elle Woods "ήταν ο ρόλος της ζωής μου και νιώθω τιμή που μοιράστηκα την ιστορία της μαζί με όλους εσάς. Κάθε meme, κάθε μουσικό νούμερο και αποκριάτικο κοστούμι μου έχει φέρει τόση χαρά τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Αναρωτιέμαι τι θα κάνει η Elle μετά;”.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός είναι και τα στιγμιότυπα από το εναλλακτικό τέλος της ταινίας που δείχνουν την Elle να φιλάει τον Emmett που υποδυόταν ο ηθοποιός Luke Wilson στα σκαλιά του δικαστηρίου αλλά και την Vivian που υποδυόταν η Selma Blair να είναι ξανθιά. Σύμφωνα με την σεναριογράφο Karen McCullah, αρχικά το τέλος ήταν μετά τη δίκη: "Όλοι έδιναν συγχαρητήρια στην Elle και ο Emmett ήρθε και της έδωσε ένα φιλί. Τότε η ταινία μας μεταφέρει ένα χρόνο μετά όπου η Elle και η Vivian που είχε γίνει ξανθιά είχαν ξεκινήσει τον οργανισμό Blonde Legal Defense και μοίραζαν φυλλάδια” είχε πει στο Entertainment Weekly.

Εκτός από τη Witherspoon και η Selma Blair μοιράστηκε με τους fans της φωτογραφίες από την ταινία με αφορμή την 20η επέτειό της. "Αυτή ήταν μια εποχή πριν τις φωτογραφικές σε τηλέφωνα. Περπατούσα με μια μικρή vintage φωτογραφική μηχανή αλλά ποτέ δεν θυμόμουν να τραβήξω αρκετές φωτογραφίες. Ήμουν απασχολημένη να μιλάω με τον Matt Davis στο trailer μου ή να βλέπω την Reese να δουλεύει”.

Τα MGM Studios είχαν ανακοινώσει πέρυσι μέσω Twitter ότι το σίκουελ της ταινίας Legally Blonde 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ