Follow us

Sex and the City | Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του reboot

Οι στιλιστικές επιλογές των πρωταγωνιστριών επιβεβαιώνουν πως έχουν μείνει πιστές στους χαρακτήρες τους.

MissBloom TEAM
sex and the city IMDB

Δεν πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα από την κυκλοφορία της πρώτης επίσημης φωτογραφίας του reboot της σειράς "Sex and the City", "And Just Like That", δίνοντάς μας μία γεύση του τι να περιμένουμε στην πρεμιέρα του πιο πολυαναμενόμενου reunion, μετά από εκείνο των "Friends".

Η Carrie Bradshaw, η Miranda Hobbes και η Charlotte York επέστρεψαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μετατρέποντάς τους στη δική τους καθημερινή πασαρέλα, επιδεικνύοντας τα εντυπωσιακά outfits της, που με μία πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε πως παραμένουν πιστά στους iconic χαρακτήρες. Και μπορεί η celebrity στιλίστρια Patricia Field να είναι απούσα από τη δημιουργική ομάδα του reboot, έχοντας αναλάβει ένα εξίσου απαιτητικό project, η Molly Rogers, όμως, που άφησε στη θέση της φαίνεται πως μέχρι τώρα έχει καταλάβει σωστά την αποστολή που της έχει ανατεθεί.

Carrie Bradshaw

Το ολόκληρο πτηνό στο κεφάλι της ως headpiece στον γάμο της με τον Mr. Big, τα εντυπωσιακά πανωφόρια της στους πρώτους κύκλους της σειράς και τα fashion forward κομμάτια που αναδείκνυε σε παλαιότερες εμφανίσεις της είναι στοιχεία που εντοπίζουμε και στις νέες εμφανίσεις της στο reboot. Η Bradshaw γνωστή για την αίσθηση της μόδας, δεν θα μπορούσε στη νέα δεκαετία της ζωής της να έχει διοχετεύσει το απαράμιλλο στιλ της σε βαρετά λουκ. Δεν θα της το επέτρεπε, εξάλλου, η ιδιοσυγκρασία της.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Εξωτερική φωτογραφία: IMDB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ