Γιάννης Μπέζος | Η σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη

Η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη παρακολούθησε την παράσταση "Οθέλλος", στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, Γιάννης Μπέζος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ύστερα από την πρεμιέρα της παράστασης "Οθέλλος" στην οποία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Αιμίλιος Χειλάκης, Μυρτώ Αλικάκη και πολλοί άλλοι εξαίρετοι συνάδελφοι και την οποία παρακολούθησαν πολλοί γνωστοί καλεσμένοι, η περιοδεία συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία.

Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης ποζάρουν με τον 19χρονο γιο τους, Δημήτρη

Χθες, το έργο παρουσιάστηκε στο Κηποθέατρο του Παπάγου και ανάμεσα στους θεατές που απόλαυσαν τις καθηλωτικές ερμηνείες ήταν και η σύζυγος του πρωταγωνιστή, Ναταλία Τσαλίκη, με την οποία και φωτογραφήθηκε.

Το ζευγάρι αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα στην ελληνική showbiz ενώ δεν τους αρέσει να απασχολούν τα μέσα για προσωπικά τους θέματα, επιθυμώντας να κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για τον Γιάννη Μπέζο, η συγκεκριμένη παράσταση, όμως, αποτέλεσε ιδιαίτερα σημαντική αφού εκτός από το ότι στις κερκίδες του θεάτρου Παπάγου βρισκόταν η σύζυγός του, μαζί της ήταν και η κόρη τους και ηθοποιός, Ηρώ Μπέζου, η οποία έδωσε το παρών για να στηρίξει και να απολαύσει φυσικά την ερμηνεία του πατέρα της και των υπόλοιπων ηθοποιών. Οι δυο κυρίες φωτογραφήθηκαν στο κοινό, φορώντας τις μάσκες τους και τηρώντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού.