Follow us

Kourtney Kardashian | Παντρεύτηκε στα κρυφά τον σύντροφό της στο Las Vegas

Τα στιγμιότυπα στο Instagram που μαρτυρούν τον ρομαντικό γάμο τους.

kourtney kardashian Instagram

Τις τελευταίες ώρες έχει "βουίξει" το διαδίκτυο με τα δημοσιεύματα που θέλουν την Kourtney Kardashian να δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της, Travis Barker, στο Las Vegas, χωρίς ωστόσο κανείς απ᾽τους δύο τους να έχει επιβεβαιώσει επίσημα τίποτα.

Η μεγαλύτερη από τις διάσημες αδελφές Kardashian/Jenner κρατούσε αρκετά διακριτική στάση γύρω από την προσωπική της ζωή όλους αυτούς τους μήνες, επιλέγοντας να μη δίνει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για τον σύντροφό της. Αν και είναι λίγους μήνες ζευγάρι, τις (λίγες) φορές που δημοσίευε κάποια κοινή τους φωτογραφία στον Instagram λογαρισμό της, μπορούσε κανείς ξεκάθαρα να διακρίνει τον αμοιβαίο, παθιασμένο έρωτά τους.

Alexandre Arnault - Géraldine Guyot | Το φωτογραφικό άλμπουμ του γιου του CEO της LVMH

Έτσι έκανε και πριν λίγες ώρες η ίδια αλλά και ο Travis Barker, όταν ανέβασαν μια σειρά τρυφερών φωτογραφιών στα social media accounts τους που φαίνεται να "προδίδουν" τον γάμο τους. Πιο συγκεκριμένα, η 42χρονη δημοσίευσε ένα καρουζέλ όπου το ζευγάρι φαίνεται τρισευτυχισμένο και χαμογελαστό, να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου, με τον Travis Barker να τη φιλάει στον λαιμό και τη λεζάντα να αναγράφει: "What happens in Vegas", χωρίς να ολοκληρώνει τη γνωστή ρήση που συνεχίζει ως "stays in Vegas". Πιθανόν να ήθελε να κρύψει κάτι;

Loading...

Στην επόμενη φωτογραφία που ανέβασε λίγη ώρα μετά, απεικονίζεται η ίδια χαμογελαστή, γράφοντας αυτή τη φορά στη λεζάντα: "Swipe for happy girl", προτρέποντας τους διαδικτυακούς της φίλους να δουν όλες τις φωτογραφίες όπου ποζάρει πολύ χαρούμενη.

Loading...

Και αν όλα τα παραπάνω δεν είναι αρκετά, αυτό που μας έβαλε σε ακόμα μεγαλύτερες υποψίες επιβεβαιώνοντας στην ουσία της "φήμες" περί γάμου, ήταν η ίδια φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του ο προσωπικός της hair stylist, @glencoco, και στην οποία έγραψε:

"…NOW I understand why ppl tie the knot in Vegas. There’s nothing like love AND a good time"

"Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι παντρεύονται στο Βέγκας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την αγάπη και τη διασκέδαση".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ