Follow us

Στις Σπέτσες η Όλγα Κεφαλογιάννη & ο Μίνως Μάτσας, λίγο πριν γίνουν γονείς, η Ναταλία Γερμανού εναντίον της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη & όλα τα νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου & Νάνσυ Αντωνίου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση, περήφανη μαμά η Πέγκυ Σταθακοπούλου & Μέγκι Ντρίο σε νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

yupiii

Στις Σπέτσες η Όλγα Κεφαλογιάννη & ο Μίνως Μάτσας, λίγο πριν γίνουν γονείς

Στις Σπέτσες η Όλγα Κεφαλογιάννη & ο Μίνως Μάτσας, λίγο πριν γίνουν γονείς, η Ναταλία Γερμανού εναντίον της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη & όλα τα νέα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη διανύει μία από τις πιο τρυφερές περιόδους της ζωής της, μιας και σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στην αγκαλιά της τα δίδυμα παιδάκια που κυοφορεί.

Μαζί με τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα, βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στις Σπέτσες όπου και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε καθημερινές στιγμές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου & Νάνσυ Αντωνίου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου

Ζευγάρι στη δουλειά, ζευγάρι και στη ζωή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου συνεργάζονται αδιάκοπα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, ωστόσο οι δημόσιες εμφανίσεις τους ως ζευγάρι είναι ελάχιστες.

Πριν λίγες μέρες πάντως, οι δυο τους βρέθηκαν στο ΥΤΟΝ όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και φυσικά ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει την άφιξή τους στο νυχτερινό κέντρο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Περήφανη μαμά η Πέγκυ Σταθακοπούλου

Πέγκυ Σταθακοπούλου

Η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο και μια φωτογραφία με την αθλήτρια-κόρη της. Η κόρη της ηθοποιού, Χριστίνα, ασχολείται με τον αθλητισμό και η μητέρα της έχει κάθε λόγο να είναι θαυμάστρια και θερμή υποστηρίκτρια της.

Στην λεζάντα της ανάρτησης η Πέγκυ Σταθακοπούλου, περήφανη για την Χριστίνα, ανέφερε: "Το κοριτσάκι μου… και μηκίστρια @cristinaacaldi ” .

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ναταλία Γερμανού εναντίον "Καλοκαίρι #not" - Τι ειπώθηκε και ενοχλήθηκε;

Ναταλία Γερμανού

Με αφορμή ένα θέμα από το "Καλοκαίρι #not”, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει μια αιχμηρή ανάρτηση στο Twitter.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot "η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα" Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μέγκι Ντρίο: "Η Ρασέλ με μιμήθηκε στο GNTM. Ήθελε να μου μοιάσει, αλλά δεν της βγήκε σε καλό"

Μεγκι Ντριο

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στο "Καλοκαίρι #not” και μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM, για τις πρώην συμμετέχουσες, αλλά και για την άγνωστη πρόταση που δέχθηκε από το "Big Brother”.

Αρχικά για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει, είπε: "Μου έκαναν μια πολύ ισχυρή πρόταση για να μπω στο Big Brother, αλλά δεν ενδιαφέρομαι φέτος. Θα δοκίμαζα το DWTS, αλλά δεν έχω πρόταση. Αν είχα, θα το έκανα"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ