Follow us

Οι Bechkam της Ελλάδας | Όταν η Βανδή και ο Νικολαΐδης έδιναν συνέντευξη στο Discovery Channel

Περίπου δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν δώσει συνέντευξη στο Discovery Channel.

Δέσποινα Βανδή & Ντέμης Νικολαΐδης

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Περίπου δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν δώσει συνέντευξη στο Discovery Channel.

Εκεί το "χρυσό" ζεύγος της εποχής εκείνης, έκανε μία επίδειξη πλούτου στην εκπομπή, "Rich and Famous”. Η προβολή της εκπομπής είχε συγκεντρώσει πολλά αρνητικά σχόλια, για τον τρόπο που οι δυο τους προέβαλαν την οικονομική τους άνεση. Στην επίμαχη εκπομπή των "Μπέκαμ της Ελλάδας", όπως τους αποκαλούσαν εκείνη την εποχή και εκείνοι το απολάμβαναν, δήλωναν ότι έχουν μεγάλη οικονομική άνεση και τους αρέσει να ξοδεύουν πολλά σε ρούχα και ακριβές διακοπές.

Το ζευγάρι είχε δώσει τη συνέντευξη μέσα στο πανάκριβο σπίτι του στα Προάστια της Αθήνας αξίας 2 εκατ. ευρώ, δείχνοντας την πισίνα, τους κήπους, ενώ η Βανδή έκανε και γυμναστική.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ