Follow us

Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με εντυπωσιακό φόρεμα | Οι φωτογραφίες από το ευχάριστο γεγονός πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού με τον Ντέμη Νικολαΐδη, εντυπωσίασε τους followers της.

Δέσποινα Βανδή

Το τέλος του γάμου τους ανακοίνωσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας. Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουλίου και προκάλεσε σοκ στην εγχώρια showbiz, μιας και επρόκειτο για κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Ποια ήταν όμως η τελευταία ανάρτηση της τραγουδίστριας στο προφίλ της στο Instagram;

Το βράδυ της Τετάρτης και λίγες ώρες πριν τη λιτή ανακοίνωση του χωρισμού, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε σειρά φωτογραφιών από ένα ευχάριστο γεγονός. Συγκεκριμένα, έγινε νονά για την κόρη φιλικού της ζευγαριού, η οποία ονομάστηκε Αρετή.

Αρετη αγαπη αλήθεια…
Αυτό υπάρχει σε όλες αυτές τις φωτογραφίες μας! ήταν η λεζάντα που συνόδευσε το post της.

Όπως μπορείς να δεις στα ακόλουθα στιγμιότυπα, η τραγουδίστρια πόζαρε με τη νεοφώτιστη Αρετή και εντυπωσίασε με τη λευκή floral αέρινη δημιουργία που επέλεξε.

Επιμελώς ατημέλητο hair look με ανέμελες μπούκλες, ελαφρύ μακιγιάζ, ένα ζευγάρι εντυπωσιακοί κρίκοι και μερικά δαχτυλίδια ήταν οι λεπτομέρειες που ξεχώρισαν στην εμφάνισή της.

Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με εντυπωσιακό φόρεμα | Οι φωτογραφίες από το ευχάριστο γεγονός πριν την ανακοίνωση του χωρισμού
Δέσποινα Βανδή

Οι φωτογραφίες με τη γλυκιά βαφτιστήρα της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ