Follow us

Demi Moore | Το απίστευτο κορμί στα 58 της και οι διακοπές στη Μύκονο

Η ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα.

MissBloom TEAM
Demi Moore Splash News / Ideal image

Η Demi Moore βρίσκεται στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την κόρη της Rumer Willis εδώ και λίγες ημέρες και όπως μαρτυρά ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram δεν σκοπεύει να φύγει στο κοντινό μέλλον.

Αφού έκανε μία στάση στην Αθήνα, επιλέγοντας καλοκαιρινά outfits για τις εμφανίσεις της στα νησιά, από γνωστό ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών, μαμά και κόρη ταξίδεψαν μέχρι τη Σαντορίνη, όπου τις τελευταίες μέρες απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Demi Moore δε δίστασε να αναρτήσει μία σειρά φωτογραφιών, φορώντας το μαγιό της και επιδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Παρά τα 58 της χρόνια, το σώμα της Moore έχει σταματήσει να μετρά, κάνοντας την ηλικία της απροσδιόριστη. Στο caption της φωτογραφίας έγραψε πως ετοιμάζεται για ακόμα μία ημέρα στον παράδεισο, αναφερόμενη στο νησί της Σαντορίνης, το οποίο όπως επιβεβαιώνουν οι συνεχείς αναρτήσεις της ίδιας αλλά και της κόρης της, το έχει λατρέψει. Η ίδια φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι από την εταιρεία Andie Swim, της οποίας είναι μέτοχος. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε ανεβάσει τη νέα καμπάνια του brand, στην οποία πρωταγωνίστησε με τις τρεις κόρες της, φορώντας ασορτί μαγιό.

Loading...

Πριν από λίγες ημέρες, η Demi Moore είχε ταξιδέψει στην Κρήτη για να γίνει νονά του παιδιού ενός φιλικού ζευγαριού της ηθοποιού. Σύμφωνα με πληροφορίες από βίντεο του Mykonos TV, επόμενος σταθμός για την ηθοποιό ήταν το νησί των ανέμων στο οποίο και ταξίδεψε, για να μοιράσει τον χρόνο των διακοπών της και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Η ίδια φαίνεται χαλαρή να απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας μπροστά στη θάλασσα ενώ συγχρόνως παίζει με τα δυο της σκυλάκια.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ