Follow us

Γιάννης Πλούταρχος | Η συγκινητική συναυλία με τον γιο του & σπάνια εμφάνιση της κόρης του στη σκηνή (pics)

Εκεί βρέθηκε και ο γιος της Μαριάννας Λάτσης και του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, τον οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εκδηλώσεις.

MissBloom TEAM
Γιάννης Πλούταρχος - Γιώργος Κακοσαίος NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, που με τα τραγούδια του έχει αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων, φημίζεται και για το ότι είναι ένας πολύ καλός πατέρας. Με τη συναυλία που έδωσε πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι - στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια, απέδειξε και τα δύο.

Γιώργος Κακοσαίος | 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως θα "κάψει" πολλές καρδιές

Ο τραγουδιστής μαζί με τον γιο του κατάφεραν να ταξιδέψουν τους θεατές με τις μελωδίες και τους στίχους γνωστών τραγουδιών, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και πλάκα επί σκηνής, με τον Πλούταρχο να αυτοσαρκάζεται για το ύψος του.

Γιάννης Πλούταρχος | Η συγκινητική συναυλία με τον γιο του & σπάνια εμφάνιση της κόρης του στη σκηνή (pics)

Οι δυο τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με το κοινό να τους αποθεώνει, χαρίζοντάς τους το πιο δυνατό χειροκρότημά του. Πέρα όμως από τον Γιώργο Κακοσαίο που τραγούδησε στο πλευρό του πατέρα του, μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη μας επεφύλασσε ο λαϊκός τραγουδιστής. Στη σκηνή του Κατράκειου Θεάτρου, ανέβηκε και η κόρη του, Κατερίνα, με την οποία ερμήνευσε την επιτυχία του "Πόσο ωραία μάτια έχεις", ένα τραγούδι, το οποίο έχουν επανεκτελέσει μαζί.

Γιάννης Πλούταρχος - Κατερίνα Κακοσαίου

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η περήφανη σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία, η οποία πάντα βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς της, στηρίζοντάς την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μαρία Κακοσαίου

Μαζί της φωτογραφήθηκε και ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος αλλά και ο γιος της Μαριάννας Λάτσης και του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, τον οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Φίλιππος Κούρκουλος - Μαρία Κακοσαίου - Γιώργος Αρσενάκος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ