Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στηρίζει τη Δέσποινα Βανδή στο διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη, δύο ηχηρές αποχωρήσεις από το "Πάμε Δανάη" και όλα τα νέα

Οικογενειακή υπόθεση η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Κατράκειο - με τα παιδιά του επί σκηνής, πώς το διαζύγιο σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη δημόσια εικόνα της Δέσποινας Βανδή & ο Κώστας Τσουρός και επισήμως στο MEGA.

MissBloom TEAM
yupiii

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στηρίζει τη Δέσποινα Βανδή στο διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στηρίζει τη Δέσποινα Βανδή στο διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη, δύο ηχηρές αποχωρήσεις από το "Πάμε Δανάη" και όλα τα νέα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανέβασε ένα Instagram story με το οποίο φαίνεται να στηρίζει ανοιχτά την επί χρόνια καλή της φίλη, Δέσποινα Βανδή, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οικογενειακή υπόθεση η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Κατράκειο! Με τα παιδιά του επί σκηνής

Γιάννης Πλούταρχος - Γιώργος Κακοσαίος

Με τη σύζυγό του, Μαρία Παπαδοπούλου, στο κοινό και τα παιδιά του, Γιώργο και Κατερίνα, επί σκηνής, ξεκίνησε από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, χθες το βράδυ, ο Γιάννης Πλούταρχος την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Έχοντας τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πλευρό του έδωσε, για άλλη μια φορά, μια μοναδική μουσική παράσταση. Στην σκηνή μαζί του ήταν κι ο γιος του Γιώργος Κακοσαίος που έχει έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια τη δική του διαδρομή στη μουσική βιομηχανία. Ο νεαρός καλλιτέχνης ερμήνευσε τις δικές του νέες επιτυχίες, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Οι δύο άντρες ερμήνευσαν μαζί κάποια τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δέσποινα Βανδή | Πώς το διαζύγιο σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη δημόσια εικόνα της

Δέσποινα Βανδή

Το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη δεν ήταν κάτι που περιμέναμε, τουλάχιστον όσοι ακολουθούμε τη διάσημη τραγουδίστρια εδώ και χρόνια και γνωρίζουμε τη "μετρημένη" ιδιοσυγκρασία της.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ SHOWBIZ

Η ανακοίνωση της λύσης του γάμου της Δέσποινας και του Ντέμη, του τελευταίου all star ζευγαριού των '90s, είναι και το τέλος μιας "χρυσής" εποχής για την ελληνική showbiz, μιας και ό,τι γέμισε δεκάδες εξώφυλλα κοντά στο millennium σήμερα απλά αποτελεί παρελθόν. Η Δέσποινα Βανδή, περίπου την τελευταία δεκαετία, διένυσε μια απόσταση που πριν χρόνια δεν θα πίστευε κανείς ότι είχε το σθένος να... περπατήσει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Είναι επίσημο! Ο Κώστας Τσουρός στο MEGA

Και επισήμως στο δυναμικό του MEGA ανήκει πλέον ο Κώστας Τσουρός, λίγα εικοσιτετράωρα μετά το φινάλε του "Καλύτερα δε γίνεται" στον Alpha.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ MEGA

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Κώστα Τσουρό στο δυναμικό του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πάμε Δανάη | Δύο ηχηρές αποχωρήσεις, μια προσθήκη και μία αντικατάσταση στα "σκαριά" για την νέα σεζόν

Δανάη Μπάρκα

Μπορεί το "Πάμε Δανάη” να έκανε φινάλε μόλις την περασμένη Παρασκευή 11 Ιουλίου, όμως όπως έχει γίνει γνωστό η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά και η Δανάη Μπάρκα θα λέει πάλι καλημέρα στους τηλεθεατές κάθε πρωί.

Αρκετές όμως θα είναι οι αλλαγές που θα συμβούν στην εκπομπή για την επόμενη σεζόν. Αρχικά, η εκπομπή θα προβάλλεται στις 11 το πρωί μέχρι τη 1.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ