Follow us

Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ | Γάμος για το ζευγάρι λίγο αφότου έγιναν γονείς;

Ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν λίγες μέρες.

Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ |  Γάμος για το ζευγάρι λίγο αφότου έγιναν γονείς; Instagram

Ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν για πρώτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Στις 2 Ιουλίου καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μη μπορώντας να συγκρατηθεί, ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε μέσω των social media του μερικά στιγμιότυπα με την εγκυμονούσα σύντροφό του και τον ερχομό του γιου του, παρότι κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική του ζωή.

Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ |  Γάμος για το ζευγάρι λίγο αφότου έγιναν γονείς;

Βέβαια, όσο ευτυχισμένοι και αν είναι, το ζευγάρι δεν επιθυμεί να επισημοποιήσει τη σχέση του και να δεθεί με τα δεσμά του γάμου. Σύμφωνα με δημοσίευμα ο γάμος δεν είναι κάτι που θέλουν, καθώς και οι δύο τους, δίνουν σημασία στην ουσία και δε θεωρούν σημαντική την επισημοποίηση της σχέσης τους, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ προτιμούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βλέποντας το αγοράκι τους να μεγαλώνει και να γεμίζει με χαμόγελα την καθημερινότητά τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ