Follow us

Πρώτη έξοδος για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα μετά τον ερχομό των διδύμων, οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα & όλα τα νέα

Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης μαζί στο Ιόνιο, τα κλάματα της Αντελίνας Βαρθακούρη & το ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο.

MissBloom TEAM
yupiii

Πρώτη έξοδος για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα

Πρώτη έξοδος για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα μετά τον ερχομό των διδύμων, οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα & όλα τα νέα

Την πρώτη τους έξοδο μετά τον ερχομό των διδύμων έκαναν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Η οικογένεια του ζευγαριού έγινε κατά δύο μέλη μεγαλύτερη τον τελευταίο μήνα, καθώς η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τους καρπούς του έρωτά τους.

Με το φορτωμένο πρόγραμμα που έχουν, προκειμένου να φροντίσουν απο κοινού τις δίδυμες κόρες, το ζευγάρι βρήκε λίγο χρόνο για την πρώτη τους έξοδο. Ξέκλεψαν λίγες στιγμές για να τις περάσουν αποκλειστικά και μόνο οι δυο τους, φυσικά.... με χρονικό όριο. Όπως έγραψε κι ο παρουσιαστής στο insta story που ανέβασε με την σύζυγό του και μητέρα των διδύμων να ποζάρει χαμογελαστή: "Πρώτη έξοδος with my love μετά από σχεδόν 1 μήνα... για μία ώρα οριακά!"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη ξέσπασε για την γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη πάντα τοποθετείται σε κοινωνικά θέματα που παρουσιάζονται στην επικαιρότητα. Σήμερα το πρωί, μέσα από τα stories της στο Instagram, προέβη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα για τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Χαρακτηριστικά είπε: "Καλημέρα ρε παιδιά, τώρα θα σας πάρω λίγο από τα μούτρα. Είναι και πρωί και είχα εντελώς άλλη διάθεση όταν ξύπνησα και εντελώς άλλο σχέδιο για το τι θα ποστάρω. Είχα ετοιμάσει ένα άλλο βίντεο με νησιώτικα. Αλλά μόλις είδα την ιστορία, την καινούργια γυναικοκτονία, μια ακόμα που έγινε στη Φολέγανδρο με αυτό το 26χρονο κορίτσι. [...] Όταν αναφέρουμε την πατριαρχία νιώθω ότι πολλοί άνδρες μπορεί να θυμώνουν και να μπαίνουν σε μια αμυντική στάση και θέση απέναντι στο κομμάτι της πατριαρχίας το οποίο το κατανοώ, αλλά, το να μην υπάρχει πατριαρχία χρειάζεται και για τους άντρες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελένη Μενεγάκη | Η ανάρτηση για τη μικρή Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη

Με ένα φωτογραφικό άλμπουμ ευχήθηκε στην μικρή της κόρη, Μαρίνα, η Ελένη Μενεγάκη. Ανεβάζοντας τέσσερις φωτογραφίες από την χθεσινή τους εξόρμηση στις Κυκλάδες, η αγαπημένη παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους εκείνους που της έστειλαν τις ευχές τους.

Σύμφωνα με την διάσημη παρουσιάστρια, εκείνη, ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος και η μικρή Μαρίνα πέρασαν την χθεσινή μέρα εν πλω καθώς έκαναν μίνι-τουρ τις Κυκλάδες για να χαρούν την ονομαστική της εορτή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης | Μαζί στο Ιόνιο

Κατερίνα Γερονικολού

Παρέα με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη σαλπάρει αυτές τις ημέρες στο Ιόνιο η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού. Ο αγαπημένος ηθοποιός πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες γυρίσματα στην περιοχή για την νέα, πρωτότυπη,ταξιδιωτική εκπομπή που θα δούμε μέσα από το MEGA το φθινόπωρο.

Ανεβάζοντας ένα βίντεο, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε πως ξέκλεψε λίγο χρόνο και βρίσκεται μαζί του. Η αγαπημένη ηθοποιός βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Μυτιλήνη όπου πραγματοποιούσε γυρίσματα για την ταινία της Μιμής Ντενίση "Σμύρνη μου αγαπημένη" που θα βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Με κλάματα η Αντελίνα Βαρθακούρη στο φινάλε του "Σου κου family"

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αντελίνας Βαρθακούρη

Σε κλάματα ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη αποχαιρετώντας τους στενούς της συνεργάτες και τους τηλεθεατές, λίγο πριν ρίξει αυλαία με την εκπομπή "Σου κου family" στον ΣΚΑΙ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βλέποντας το βίντεο με τους συνεργάτες της δάκρυσε και μόλις της δόθηκε ο λόγος συγκινημένη είπε: "Συγχωρέστε με. Την τηλεόραση την κάνουν οι άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και σήμερα συνειδητοποιώ ότι δεν μετανιώνω για αυτήν την υπογραφή που έβαλα μια μέρα εδώ στον ΣΚΑΪ και πήρα αυτήν την απόφαση να κάνω το Σου Κου Family. Με τα καλά του, με τα δύσκολά του, με τις σωστές επιλογές, με κάποιες άλλες που μπορεί να μην ήταν σωστές. Είναι η καρδιά μου. Έβαλα την ψυχή μου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ