Follow us

Πωλίνα Φιλίππου - Τριαντάφυλλος Παντελίδης | Βάφτισαν τον γιο τους, Παντελή (pics)

Η "Πωλίνα" από το "Καφέ της Χαράς" εντυπωσίασε με μπλε maxi φόρεμα.

Πωλίνα Φιλίππου - Τριαντάφυλλος Παντελίδης Instagram

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή, Κυριακή 18 Ιουλίου, για την οικογένεια του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της Πωλίνας Φιλίππου, καθώς πραγματοποίησαν τη βάφτιση του γιου τους στη Νέα Ιωνία.

Και το όνομα αυτού; Παντελής.

Ο νεοφώτιστος που γεννήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου του 2020, πήρε το όνομα του αείμνηστου αδερφού του μπαμπά του, Παντελή Παντελίδη, που "έφυγε" από τη ζωή το 2016. Οι νονοί του γιου του ζευγαριού (που έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, την τριών ετών Αθηνά), ήταν ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και ένας στενός φίλου τους, ο Γιώργος.

Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκε η περήφανη μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγο και τον γιο της.

Να μας ζήσει ο έρωτας μας, ο Παντελής μας!!💙
Καλότυχος με υγεία!!
Επίσης χρόνια πολλά σε σένα άντρα της ζωής μου, πατέρα των παιδιών μου!! Να τα εκατοστήσεις κι ότι επιθυμείς να το έχεις!! Σ αγαπάω παρά πολύ, Τριαντάφυλλε Παντελίδη, έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως μπορείς να δεις, για την περίσταση η Πωλίνα Φιλίππου επέλεξε maxi μπλε τουαλέτα με σέξι cut out, ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ