Follow us

Αντώνης Ρέμος | Τα καυστικά σχόλια για τις αναγκαστικές διακοπές του στη Σαντορίνη - "Να κάνουμε έρανο παιδιά"

Το Τwitter σχολιάζει τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου, που κάνει αναγκαστικές διακοπές στη Σαντορίνη, επειδή του... έκλεισαν τη Μύκονο.

MissBloom TEAM
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ NDP Photo Agency

Σάλος προκλήθηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ και ο οποίος εμφανίστηκε έξαλλος με τα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο, μετά την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στο νησί.

Ο ίδιος, ξέσπασε εναντίον της στρατηγικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε, αποφέρει ζημία στον τουρισμό, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή, ενώ τόνισε πως όλα αυτά έχουν κουράσει τους πολίτες.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει ήδη αναχωρήσει από τη Μύκονο, όπου τον είχαμε δει να κάνει βόλτες στα σοκάκια με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ στα Ματογιάννια, και πήγε στη Σαντορίνη, όπου διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο. Αυτές τις διακοπές πολυτελείας, ο γνωστός τραγουδιστής τις ονόμασε αναγκαστικές διακοπές, αδυνατώντας να καταλάβει ότι έτσι προκαλεί τους συμπολίτες τους, ελέχιστοι εκ των οποίων έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τέτοιες διακοπές.

Δες περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ