Μαρίνα Πατούλη | Με λευκό μίνι φόρεμα στην πρώτη της ονομαστική εορτή μετά τον χωρισμό

Η έκπληξη, οι ευχές και το φόρεμα που επέλεξε (pics).

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Την ονομαστική της εορτή είχε την Κυριακή 18 Ιουλίου η Μαρίνα Πατούλη. Η καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας και πρόεδρος του πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου SDG 17 Greece, γιόρτασε την ημέρα αυτή με καλούς της φίλους και φόντο τη θάλασσα, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να της ετοιμάζουν μια βραδιά-έκπληξη σε γνωστό μαγαζί στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Γιώργος - Μαρίνα Πατούλη | Αυτή είναι η σχέση τους σήμερα (vid)

Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη της γιορτή μετά τον χωρισμό από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, που έγινε γνωστός πριν από μερικούς μήνες.

Με άκρως εντυπωσιακό λευκό μίνι φόρεμα, με glitter και κρόσια όπως αυτά που συνηθίζει να προτιμά, πέρασε ένα αξέχαστο βράδυ με την παρέα της και δεν παρέλειψε να κάνει μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτή, ευχαριστεί όσους την τίμησαν με τις ευχές τους και φυσικά όσους βρίσκονται πίσω από την όμορφη έκπληξη.

Η αγάπη των στενών συνεργατών & αληθινών φίλων σφραγίζει τις ιδιαίτερες στιγμές της ύπαρξης μας. Με μεγάλη χαρά κ συγκίνηση απόλαυσα την όμορφη έκπληξη που διοργάνωσαν οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μου στην καθημερινότητα της ζωής μου με την ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής. Σας ευχαριστώ για την αισιοδοξία κ την δύναμη που μου προσφέρετε!

Ευχαριστώ όλους κ όλες εσάς, που μέσα από τις ευχές σας διαδικτυακά κ προσωπικά λαμπρύνατε την ημέρα της γιορτής μου! Σας θεωρώ οικογένειά μου!!! έγραψε στη λεζάντα της.

Μαρίνα Πατούλη | Με λευκό μίνι φόρεμα στην πρώτη της ονομαστική εορτή μετά τον χωρισμό

Εξωτερική φωτογραφία: NDP