Follow us

Χριστιάνα Μπέτα | Οι εμφανίσεις της στη Μύκονο θα σου δώσουν έμπνευση για το summer look σου

Η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου πέρα από το ταλέντο της στα καλλιτεχνικά, έχει κληρονομήσει και την stylish αισθητική της στα ρούχα.

MissBloom TEAM
Χριστιάνα Μπέτα NDP Photo Agency

Είναι όμορφη, ταλαντούχα και έχει απίστευτη αίσθηση της μόδας. Η 26χρονη κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο νησί των Ανέμων και απολαμβάνει εκεί τις διακοπές της. Είτε όταν βγαίνει βόλτα με τη μητέρα της, είτε με φίλους, κάθε της εμφάνιση αξίζει να συζητηθεί ενώ μπορεί εύκολα να μπει στο fashion inspirational moodboard σου, αν ειδικά τελευταία σκέφτεσαι να προσθέσεις items στην γκαρνταρόμπα σου για να εμπλουτίσεις το καλοκαιρινό σου λουκ.

Χριστιάνα Μπέτα | 5 πράγματα που δε γνώριζες για την 26χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Αν λοιπόν σκοπεύεις να επενδύσεις σε νέα ρούχα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, πάρε μία γεύση από τις εμφανίσεις της Χριστιάνας Μπέτα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις καλύτερες επιλογές.

Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της Χριστιάνας Μπέτα:

Tropical Pattern

Μην φοβηθείς τα τολμηρά χρώματα ενώ μπορείς να δοκιμάσεις το all time classic tropical pattern που μαρτυρά χωρίς αμφιβολία πως είσαι σε mood διακοπών. Please, do not disturb.

Χριστιάνα Μπέτα | Οι εμφανίσεις της στη Μύκονο θα σου δώσουν έμπνευση για το summer look σου

Little Black Dress

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα πρέπει να υπάρχει πάντα στην ντουλάπα σου, το οποίο μπορείς να φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις. Όταν ειδικά το κλασικό μαύρο φόρεμα συναντήσει την τάση της σεζόν, το lingerie, το αποτέλεσμα είναι απροσδόκητα υπέροχο.

Χριστιάνα Μπέτα

Animal Print

Ανακάλυψε την πιο wild πλευρά σου με ένα all time classic κομμάτι που είναι το animal print, καθώς αποτελεί τον βασιλιά των trends, ανεξαρτήτως εποχής. Όπως βλέπουμε η Χριστιάνα Μπέτα το έχει συνδυάσει με μαύρα σανδάλια και μία μικρή τσάντα, καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω, αφού αποτελεί statement item από μόνο του.

Χριστιάνα Μπέτα

Romantic Vibes

Για την εμφάνισή της στο πλευρό της μητέρας της, Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Χρήστου Μάστορα, η Χριστιάνα Μπέτα φόρεσε ένα ρομαντικό, λινό off-shoulder μίνι φόρεμα σε απόχρωση σάπιο μήλο που αναδεικνύει το μαύρισμά της, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά μαύρα πέδιλα.

Χριστιάνα Μπέτα - Νατάσσα Θεοδωρίδου - Χρήστος Μάστορας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ