Follow us

Τζούλια Παπαδημητρίου | Οι συγκινητικές δηλώσεις της για το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Όλα όσα δήλωσε η πρώην σύζυγος του ερμηνευτή.

tzoulia papadimitriou NDP Photo Agency

Η είδηση του θανάτου ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους ερμηνευτές της χώρας μας, του Τόλη Βοσκόπουλου έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, προκαλώντας απέραντη θλίψη σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο διάσημος τραγουδιστής έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στα 81 του χρόνια. Από την πρώτη στιγμή, μέλη της οικογένειας του, φίλοι και συνεργάτες του σπεύδουν να μιλήσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματα τους για τον χαμό του.

Ανάμεσα τους και η πρώην σύζυγος του Τζούλια Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε στην ιστοσελίδα Debater και τον δημοσιογράφο, Λάζο Μαντικό. "Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε".

Στη συνέχεια, η Τζούλια Παπαδημητρίου αναφέρθηκε και στην κόρη της Χαρά, την οποία θεωρεί κόρη του Τόλη Βοσκόπουλο. "Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του".

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Τζούλια Παπαδημητρίου γνωρίστηκαν το 1984 και ξεκίνησαν να ζουν μαζί το 1985. Το 1986, γεννήθηκε η Χαρά χωρίς το ζευγάρι να έχει παντρευτεί με τον τραυγουδιστή να αναγνωρίζει το κορίτσι ως κόρη του.

Το 2005 όμως, η αδερφή του ερμηνευτή Γαρυφαλιά Βοσκοπούλου του αποκάλυψε πως η Χαρά δεν είναι κόρη του. Ο ίδιος ξεκίνησε άμεσα έναν δικαστικό αγώνα, ορίστηκαν τρία ραντεβού για τεστ DNA με την Χαρά ωστόσο να μην εμφανίζεται σε κανένα.

Η υπόθεση έκλεισε με την απόφαση του Άρειου Πάγου να επιβεβαιώνει πως η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ