Follow us

Συγκινημένος ο Γιάννης Πάριος για τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο Γιώργος Τσαλίκης σε νέο "καρφί" για τους ΣΚΑΪ & Γκουντάρα – Κάκκαβα & όλα τα νέα

Η Φίνος Φιλμς αποχαιρετά τον Τολη Βοσκόπουλο, ο αγώνας του για τη διασφάλιση της κόρης του, Μαρίας & η δικαίωση λίγο πριν το τέλος και η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στην Αθήνα μετά την αποκάλυψη για την υγεία της μητέρας της.

yupiii

Συγκινημένος ο Γιάννης Πάριος: "Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ, είχα την τύχη και την τιμή να το πεις εσυ"

Συγκινημένος ο Γιάννης Πάριος για τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο Γιώργος Τσαλίκης σε νέο "καρφί" για τους ΣΚΑΪ & Γκουντάρα – Κάκκαβα & όλα τα νέα

Συγκινεί η ανάρτηση του "τροβαδούρου του έρωτα", Γιάννη Πάριου, για την μεγάλη απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου που γέμισε με θλίψη όλη τη χώρα.

Με μια φωτογραφία στο Instagram ο Γιάννης Πάριος αποχαιρετά τον "αδερφό” του και κάποιες στιγμές σαν κι αυτές νιώθει μόνος, όπως ο ίδιος γράφει.

Μη μπορώντας να πιστέψει τον χαμό του καλού του φίλου και συναδέλφου ο Γιάννης Πάριος γράφει στην λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας: "Δεν έχω λόγια... Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ, είχα την τύχη και την τιμή να το πεις εσυ. Κάτι τέτοιες ώρες πόσο σε θυμάμαι, κάτι τέτοιες ώρες νιώθω μοναξιά... Καλο ταξίδι αδερφέ μου.”

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Φίνος Φιλμς αποχαιρετά τον Τολη Βοσκόπουλο

Τόλης Βοσκόπουλος

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά με συγκίνηση και σεβασμό τον άρχοντα της ελληνικής μουσικής, Τόλη Βοσκόπουλο, που έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Στην ανάρτηση της η Φίνος Φιλμ αναφέρει πως ο γνωστός τραγουδιστής μπήκε στην οικογένεια για πρώτη φορά το 1963 στο μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη "Κάτι να Καίει”, ερμηνεύοντας το ρόλο του μουσικού στο συγκρότημα του Κώστα Βουτσά, ενώ μεγάλη αίσθηση έκανε η παρουσία του στην ταινία "Μαριχουάνα Στοπ” το 1971, στην οποία ερμήνευσε την μεγάλη του επιτυχία "Το Φεγγάρι πανωθε μου”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στην Αθήνα μετά την αποκάλυψη για την υγεία της μητέρας της – Η τρυφερή ανάρτηση με τα παιδιά της

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από μικρό χρονικό διάστημα μοιράστηκε με τον κόσμο την μεγάλη περιπέτεια της υγείας της μητέρας της με την λευχαιμία, η οποία την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετούς μήνες. Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη στο πλευρό της μητέρας της, αλλά χρειάστηκε να επιστρέψει δεδομένου ότι τρέχουν οικογενειακές υποχρεώσεις και στην Αθήνα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Τσαλίκης σε νέο "καρφί" για τους ΣΚΑΪ & Γκουντάρα – Κάκκαβα

Η διαμάχη του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ καλά συνεχίζεται και έτσι ο τραγουδιστής παραλίγο να έχει μια τυχαία συνάντηση με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα, οι οποίοι φαίνεται ότι θα είναι οι παρουσιαστές του "Big Brother”.

Την αποκάλυψη για την παραλίγο συνάντηση έκανε ο τραγουδιστής, χωρίς όμως να κατονομάζει το ζευγάρι. Συγκεκριμένα έγραψε: "Τι εκπλήξεις σου ΣΚΑΙ η ζωή! Έμεινα για λίγες ώρες στην Ελαφόνησο και τυχαία (;) έμενε στο επάνω δωμάτιο γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι! Ο σεναριογράφος έχει χιούμορ! Όχι δε συναντηθήκαμε! Δεν έχει τόσο χιούμορ τελικά".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τόλης Βοσκόπουλος | Ο αγώνας για τη διασφάλιση της κόρης του, Μαρίας & η δικαίωση λίγο πριν το τέλος - "Δεν θέλω το παιδάκι μου να έχει ένα αδελφάκι που δεν είναι αδελφάκι του"

Πίσω στο 2016, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε παραχωρήσει μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία μιλούσε ανοιχτά για το παράπονο που είχε από τα εγχώρια media αλλά φυσικά και τη διαμάχη του με την κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Χαρά.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Για ακόμα μία φορά, η Χαρά δεν προσήλθε στην εξέταση DNA που επέβαλε το δικαστήριο με αποτέλεσμα ο διάσημος τραγουδιστής να μην κρύβει την πικρία του για την εξέλιξη της υπόθεσης.

"Αυτή είναι η πέμπτη φορά που έρχομαι μόνος μου και έχω κουραστεί πια. Παρακαλώ πάρα πολύ να λάβετε τα μέτρα σας σωστά. Και όχι πάλι να τα βάλετε μαζί μου, επειδή έτσι σας έχουν πει τα αφεντικά σας επειδή έτσι κάνετε θεαματικότητα και πουλάει" είχε δηλώσει ο Τόλης Τοσκόπουλος στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και τη Ρούλα Κουσκουρή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ