Follow us

Βοσκόπουλος – Λάσκαρη σε σπάνια φωτό: "Στα χρόνια του μεγάλου έρωτα, στο απόγειο της καριέρας τους"

Ένα άγνωστο στιγμιότυπο με το ζευγάρι, στις αρχές των ‘70s, να απολαμβάνει τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης.

MissBloom TEAM
Βοσκόπουλος Λάσκαρη

Έναν ακόμα φωτογραφικό θησαυρό ξέθαψε ο Άρης Λουπάσης. Αυτή τη φορά, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, που στο λογαριασμό του στο Instagram συγκεντρώνει εικόνες που σηματοδοτούν μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της παλιάς ελληνικής σοουμπίζ και του κινηματογράφου, δημοσίευσε ένα άγνωστο στιγμιότυπο με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Ζωή Λάσκαρη, από την εποχή που ζούσαν τον μεγάλο έρωτα, το 1971.

Στη φωτογραφία, το ζευγάρι απολαμβάνει τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης, με θαυμαστές κατά πόδας. Συγκεκριμένα, ο Λουπάσης περιγράφει ως εξής το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία:

"Ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Ζωή Λάσκαρη το 1971 στα χρόνια του μεγάλου έρωτά τους και στο απόγειο της καριέρας τους απολαμβάνουν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης με πλήθος θαυμαστών να εκφράζει με τρόπο συγκινητικό την αγάπη στο πρόσωπό τους. Την περίοδο αυτή ο δημοφιλής ερμηνευτής διαμένει στην Καβάλα με την ηθοποιό να τον επισκέπτεται συχνά για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του με τίτλο "Αδέρφια μου Αλήτες Πουλιά" που γίνονται στην Δράμα και την ίδια να συζητάει με εκπροσώπους γερμανοισραηλινής παραγωγής για μια νέα ταινία που τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως αναφέρεται στον τύπο της εποχής, σε κάποια επιστροφή του από Δράμα προς Καβάλα θα τραυματιστεί ελαφρά μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου του το οποίο και θα υποστεί μεγάλες ζημιές.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ