Follow us

Μαρία Βοσκοπούλου | Το δώρο που θα πάρει μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα λάβει ένα δώρο.

MissBloom TEAM
Τόλης Βοσκόπουλος

Για τον καρδιακό του φίλο και κουμπάρο του, Τόλη Βοσκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς, μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Ο επιχειρηματίας έκανε δηλώσεις στο Mega, αναφερόμενος στον αείμνηστο τραγουδιστή, ενώ αποκάλυψε και ορισμένες άγνωστες στιγμές από τη ζωή του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Τόλης Βοσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του, 20χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.

"Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτρέτο. Το' βαλε κορνίζα. Το είχε και μου λέει "ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα να το πάρεις μαζί σου, να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, μου λέει. Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος, με τα φώτα. Είναι αυτές οι πέντε γραμμές που έχει αυτό το πράγμα. Θέλω εσύ να το φυλάξεις." Το'χω φυλάξει και σκέφτομαι όταν θα πάω να δω την κόρη του να της πω αυτό είναι από τον μπαμπά σου, σου ανήκει και σένα" είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ