Follow us

Χριστίνα Κοντοβά | Μας δείχνει το σπίτι που μένει στην Ουγκάντα με τη μικρή Ada (pics)

Ο χώρος που μένει με την κόρη της.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά Instagram

Στην Ουγκάντα περνά πλέον το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου η Χριστίνα Κοντοβά, με εξαίρεση τα μικρά χρονικά διαστήματα που επιστρέφει στην Ελλάδα για τη διευθέτηση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Ο λόγος που η σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται στη χώρα της Αφρικής δεν είναι φυσικά άλλος από τη μικρή Ada, το κοριτσάκι που σκοπεύει να υιοθετήσει έχοντας ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο τις απαραίτητες διαδικασίες.

Την τόσο σημαντική απόφαση ζωής είχε γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Adopting Ada

Loading...

Έκτοτε, έχει αναρτήσει πολλά στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα εκεί, άλλοτε ποζάροντας με την κόρη της και άλλοτε μόνη της.

Loading...
Loading...
Loading...

Όπως είναι φυσικό, για όλο αυτό το διάστημα η Χριστίνα Κοντοβά έπρεπε να διαμορφώσει τον δικό της χώρο, στον οποίο θα αισθάνεται οικεία και ασφαλής, προκειμένου να διαμένει νιώθοντας άνετα μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες. Έτσι, μοιράστηκε μαζί μας μερικά πλάνα από το "πολύχρωμο" σπίτι της, την αγαπημένη της γωνιά σε αυτό και τον υπέροχο κήπο του.

Πάρε μια γεύση από τα ακόλουθα στιγμιότυπα

Loading...
Χριστίνα Κοντοβά | Μας δείχνει το σπίτι που μένει στην Ουγκάντα με τη μικρή Ada (pics)
Χριστίνα Κοντοβά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ