Follow us

Πώς είναι σήμερα η Βάσια Λόη; Η σπάνια εμφάνιση της παρουσιάστριας στη συναυλία της Καίτης Γαρμπή

Ύστερα από 10 χρόνια αποχής από την τηλεόραση, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με τον σύζυγό της, φορώντας μία υπέροχη ολόσωμη φόρμα.

MissBloom TEAM
Βάσια Λόη NDP Photo Agency

Η παρουσιάστρια Βάσια Λόη, που πριν από 10 περίπου χρόνια μεσουρανούσε στα μεσημεριανά μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, εμφανίστηκε χθες στη συναυλία της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, η οποία έλαβε χώρα στο Κατράκειο Θέατρο στον Πειραιά.

Little white dress | Οι διάσημες Ελληνίδες που επέλεξαν mini νυφικό

Πλήθος Ελλήνων celebrities έδωσαν το παρών για να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του ζευγαριού που ακούστηκαν επί σκηνής, μεταξύ των οποίων η παρουσιάστρια του Alter, εντυπωσίασε, αρχικά γιατί δεν την έχουμε συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις και κατά δεύτερον λόγω της εκθαμβωτικού λουκ της.

Η Βάσια Λόη εμφανίστηκε με τον σύζυγό της, Νικόλα Μαδιά, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, στους οποίους έχει αφοσιωθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης.

Πώς είναι σήμερα η Βάσια Λόη; Η σπάνια εμφάνιση της παρουσιάστριας στη συναυλία της Καίτης Γαρμπή

Η εμφάνιση της Βάσιας Λόη

Ακόμα κι αν έχουμε να τη δούμε εδώ και περίπου 10 χρόνια σε καθημερινή βάση, φαίνεται πως ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει καθόλου, αφού η παρουσιάστρια είναι το ίδιο όμορφη με το πώς ήταν όταν έβγαινε στην εκπομπή της. Έχοντας τη signature απόχρωση και το ίδιο hairstyle στα μαλλιά της, η Βάσια Λόη αναμφίβολα ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Για την εμφάνισή της στη συναυλία της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, η παρουσιάστρια φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα σε σκούρα μπλε απόχρωση, με ενδιαφέρον ντεκολτέ και μαύρες lingerie διαφάνειες που δημιουργούσαν ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε το λουκ της με μία μαύρη τσάντα και παπούτσια στο ίδιο χρώμα.

Βάσια Λόη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ