Η Νάντια Μπουλέ στην πρώτη ανάρτηση για τη νεογέννητη κόρη της, η μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ που δεν περίμενε κανείς & όλα τα νέα

Νατάσα Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα και Χρήστος Μάστορας μαζί στην Μύκονο, η ανασκόπηση της Ιωάννας Μαλέσκου & οι σπάνιες δηλώσεις του Αντώνη Σρόιτερ για τις κόρες του.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλά για τις κόρες του - Οι ξεκαρδιστικές απορίες τους και τα παράπονά τους

Στην εκπομπή "Alpha Παντού" και στην ενότητα "Οικογένεια είναι", η Έφη Αλεβίζου και ο Βαγγέλης Γιακουμής φιλοξένησαν τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για τις κόρες του. Απάντησε με χιούμορ στις ερωτήσεις για την ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι κόρες του μαζί του, για τα "παράπονά" τους, αλλά και για την απορία ότι ο μπαμπάς δεν τους απαντά από την τηλεόραση όταν τον βλέπουν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ | Η μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΟΝ ΤΙΜΕ”, τη Μαριάννα Τουμασάτου φιλοδοξεί να εντάξει στο καστ της νέας καθημερινής σειράς με τίτλο "Πάθος” ο ΣΚΑΙ.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια οδεύει προς αποδέσμευση από τον ΑΝΤ1, μετά το τέλος της εκπομπής που έκανε την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά με τίτλο "Η φωτογραφία της ζωής μου”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Νάντια Μπουλέ καλωσορίζει την μικρή της! Δείτε την πρώτη της ανάρτηση

Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της πρώτης τους κόρης. Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τον κόσμο κάνοντας την πρώτη αφιερωμένη ανάρτηση στην μικρή της πριγκίπισσα. Η Νάντια Μπουλέ διάλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να την καλωσορίσει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα και Χρήστος Μάστορας μαζί στην Μύκονο

Στη Μύκονο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η πρωτότοκη κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα. Στην παρέα της αγαπημένης τραγουδίστριας και της κόρης της ήταν και ο front man του συγκροτήματος MELISSES, Χρήστος Μάστορας. Η πολύ καλή σχέση των δύο συναδέλφων είναι γνωστή. Πρόσφατα, στη σκηνή των Μουσικών Βραβείων MAD οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν από κοινού τη μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου, "Έλα που φοβάμαι”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: "Όλα έρχονται για να σε διδάξουν κάτι"

Με ένα άλμπουμ φωτογραφιών στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την ανασκόπηση για την πρώτη της τηλεοπτική χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή "Love it”.

Ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες της, βάζοντας φωτογραφίες από το τηλεοπτικό της "σπιτικό”, όπως το αποκαλεί η ίδια και με μια μακροσκελή ανάρτηση, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά όσους την στήριξαν την τηλεοπτική χρονιά που ολοκληρώθηκε για την εκπομπή της λίγες μέρες πριν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr