Follow us

Συντετριμμένη η Άντζελα Γκερέκου | Σταματά τα γυρίσματα στο Mega λόγω πένθους

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η Άντζελά Γκερέκου μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου. Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega;

MissBloom TEAM
Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε στα 81 του από ανακοπή καρδιάς την περασμένη Δευτέρα, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, την κόρη του και την αγαπημένη του σύζυγο επί 25 χρόνια, την Άντζελα Γκερέκου η οποία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αν και γνώριζε ότι η υγεία του ήταν επιβαρυμένη, δεν ήθελε να πιστέψει ότι θα φύγει από κοντά τους αφήνοντας μόνες τους την ίδια και την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου.

Μάλιστα, την ώρα που περίμεναν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, εκείνος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά.

Σταματά τα γυρίσματα στη σειρά του Mega

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, η Άντζελα Γκερέκου είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά Η Γη της Ελιάς στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της.

Ωστόσο, δεν ματαιώνει τη συμμετοχή της στη σειρά, η οποία θα συνεχιστεί κανονικά.

Μάλιστα, ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Η "Γη της Ελιάς" είναι η νέα δραματική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου στο MEGA.

Στο καστ συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της θεατρικής σκηνής, όπως η Λυδία Κονιόρδου και η Μάρω Κοντού, ενώ η μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη θα είναι και αυτή της Άντζελας Γκερέκου.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εντατικά, ωστόσο το πένθος της Άντζελας Γκερέκου θα προκαλέσει μια μικρή καθυστέρηση.

Συντετριμμένη είναι και η κόρη του σπουδαίου ερμηνευτή, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία και ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του από τότε που θυμάται τον εαυτό της.

Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου για την κηδεία

Χθες το απόγευμα, η Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook απηύθυνε παράκληση σε όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιες υγείας.

"Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!" έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ