Follow us

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς | Στην παραλία με τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο

Το ζευγάρι απολαμβάνει παιχνίδι στη θάλασσα με τα παιδιά του, σε γνωστή παραλία της Μυκόνου.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς NDP Photo Agency

Λίγες ημέρες μετά την επέτειο του γάμου τους, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς ταξίδεψαν με τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο, στο νησί των Ανέμων, προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές οικογενειακά.

Γάμος σε νησί | Η Βίκυ Καγιά σού δείχνει πώς να ντυθείς κομψά

Ακόμα κι αν βρίσκεται σε περίοδο ξεκούρασης και μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις - η επόμενη χρονιά θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για την Καγιά λόγω των δύο πρότζεκτ που έχει αναλάβει- η 43 ετών παρουσιάστρια εξακολουθεί να δίνει τις στιλιστικές της συμβουλές στους followers της στο Instagram, όπως λατρεύει να κάνει, αυτή τη φορά μοιράζοντας τις λύσεις της σε ό,τι αφορά το καλοκαιρινό ντύσιμο.

Loading...

Παρ'όλ'αυτά, ακόμα κι αν το μυαλό της τριγυρίζει γύρω από τη μόδα και στη δουλειά που τόσο λατρεύει, η Βίκυ Καγιά δεν παραλείπει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το μοντέλο και τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά να κολυμπούν μαζί με τη Μπιάνκα και τον Κάρολο αλλά και να παίζουν μαζί τους στην παραλία. Η μαμά Βίκυ πρόσεχε συνεχώς τα παιδιά της στη θάλασσα, ενώ δεν παρέλειψε να τους φορέσει τα καπελάκια τους για να τα προστατεύσει από την ηλιακή ακτινοβολία.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς | Στην παραλία με τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο

Βίκυ Καγιά

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Πέρα όμως από τον ρόλο της μαμάς, η Βίκυ Καγιά παραμένει όλες τις ώρες της ημέρας ένα fashion icon, γι'αυτό και για την εμφάνισή της στην παραλία επέλεξε να φορέσει ένα αθλητικό μπικίνι, που είναι η τελευταία τάση της μόδας σε ό,τι αφορά το beachwear, στην απόχρωση του πορτοκαλί. Λάτρης των ψηλόμεσων κομματιών, το κάτω μέρος του μαγιό ακολούθησε αυτή τη λογική και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, που διατηρεί ύστερα από δύο εγκυμοσύνες. Τα εντυπωσιακά μαύρα γυαλιά σε σχήμα πεταλούδα ολοκλήρωναν το λουκ.

Βίκυ Καγιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ