Follow us

15 παιδιά ξένων και Ελλήνων celebrities που έχουν απίστευτη ομοιότητα με τους διάσημους γονείς τους

Όταν η φράση "σαν δύο σταγόνες νερό" βρίσκει την απόλυτη ερμηνεία της.

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαίδη και Δέσποινα Βανδή NDP Photo Agency

Το DNA φυγείν αδύνατον, όμως σε κάποιες περιπτώσεις το γονίδιο μοιάζει να το έχει παρακάνει, με αποτέλεσμα ορισμένα παιδιά διασήμων της Ελλάδας και του εξωτερικού να μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό με τους γονείς τους. Ευχή ή κατάρα, τα παρακάτω παιδιά φαίνεται λες και είναι ο καθρέφτης των διάσημων γονιών τους.

1. Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη

Μαμά και κόρη είναι ολόιδιες, με τη 17χρονη Μελίνα μέρα με τη μέρα να μοιάζει όλο και περισσότερο στη διάσημη τραγουδίστρια. Μάλιστα, αν ανατρέξεις σε παλιές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή, από τα ξεκινήματά της, θα διαπιστώσεις πως η κόρη της είναι η σωσίας της.

Loading...

2. Λάμπης Λιβιεράτος - Νεφέλη Λιβιεράτου

Μπορεί να μην πρόκειται για μαμά με κόρη, όμως ακόμα κι αν έχουν διαφορετικό φύλο, είναι σχεδόν απίθανο να μην έχεις προσέξει την τρομακτική τους ομοιότητα. Η Νεφέλη έχει κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά του πατέρα της και θα λέγαμε πως είναι το διδυμάκι του.

15 παιδιά ξένων και Ελλήνων celebrities που έχουν απίστευτη ομοιότητα με τους διάσημους γονείς τους

3. Katie Holmes - Suri Cruise

Όταν ήταν μικρότερη όλοι δήλωναν πως είναι φτυστή ο πατέρας της, η 15χρονη πλέον Suri είναι ο κλώνος της διάσημης μαμάς της.

Loading...

4. Reese Witherspoon - Ava Philippe

Πέρα από το ότι είναι μοιάζουν καταπληκτικά, θα μπορούσε να τις περάσεις κανείς για δίδυμες αδερφές, αφού η ηθοποιός μικροδείχνει αρκετά, με αποτέλεσμα αν δεν ήταν τόσο παγκοσμίως γνωστή, να μπερδευόμασταν.

Loading...

5. Beyonce - Blue Ivy

Χωρίς αμφιβολία στα νηπιακά της χρόνια ήταν το αντίγραφο του μπαμπά της, Jay-Z. Η Blue Ivy - ευτυχώς - όσο μεγαλώνει φέρνει όλο και πιο πολύ στη σούπερ σταρ μαμά της.

Loading...

6. Εβελίνα Παπούλια - Αφροδίτη Λιάντου

Τα λόγια είναι περιττά για τις δύο κυρίες, αφού η ομοιότητά τους είναι εξόφθαλμη. Η Αφροδίτη Λιάντου, μάλιστα, πέρα από τα όμορφα χαρακτηριστικά της μαμάς της, έχει κληρονομήσει και το ταλέντο της στην υποκριτική, αφού την επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Mega "Η Γη της Ελιάς".

Loading...

7. Jennifer Lopez - Emma Muniz

Η κόρη της J.Lo από τα 13 της κιόλας χρόνια μοιάζει εξαιρετικά στη μαμά της, με την πρόσφατη φωτογραφία τους να μας κάνει να πιστεύουμε πως τα βλέπουμε όλα διπλά.

Loading...

8. Jennifer Garner - Violet Affleck

Από τις παπαράτσι φωτογραφίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς απαθανατίζοντας τον Ben Affleck και τα παιδιά του, πολλές φορές έχουμε μπερδευτεί νομίζοντας πως η νεαρή κοπέλα είναι η μητέρα της. Η Violet είναι σήμερα 16 ετών και θα μπορούσε άνετα να υποδυθεί τη σωσία της μητέρας της, σε κάποια από τις ταινίες της.

Loading...

9. Elizabeth Hurley - Damian Hurley

Κάθε τους φωτογραφία είναι η απόδειξη της κληρονομικότητας και των δυνατών γονιδίων , που απ'ό,τι φαίνεται ο Damian έλαβε μόνο από τη μαμά του. Πέρα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, έχει κληρονομήσει και το πάθος της για τη μόδα και τις φωτογραφίσεις.

Loading...

10. Cindy Crawford - Kaia Gerber

Όχι μόνο είναι ολόιδιες, αλλά ακολούθησαν και το ίδιο επάγγελμα. Η Kaia Gerber είναι φτυστή με το supermodel των '90s και διάσημη μαμά της, σε σημείο που και οι ίδιες το παρατηρούν.

Loading...

11. Σάκης Ρουβάς - Αναστασία Ρουβά

Σίγουρα θυμίζει αρκετά τη μαμά της, Κάτια Ζυγούλη, όταν όμως τη δεις δίπλα στον Σάκη Ρουβά καταλαβαίνεις τι σημαίνει η έκφραση "tale quale".

Loading...

12. Διονύσης Σχοινάς - Δημήτρης Σχοινάς

Έχουν τα ίδια αρχικά και την ίδια εμφάνιση. Ο γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά είναι ολόιδιος με τον διάσημο μπαμπά του, αν και τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει πως όσο μεγαλώνει ίσως και να θυμίζει κάπως και τη μητέρα του.

Loading...

13. Ελένη Μενεγάκη - Βαλέρια Λάτσιου

Η πρόσφατη φωτογραφία της γνωστότερης Ελληνίδας παρουσιάστριας ήταν η αιτία για να αναρωτηθούμε το πόσο ίδια είναι η κόρη της Βαλέρια με τη διάσημη μαμά της.

Loading...

14. Τζένη Μπαλατσίνου - Αμαλία Κωστοπούλου

Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε ποιον μοιάζει ο Παναγιώτης - Αντώνιος, πάντως δεν έχουμε αμφιβολία για την πρώτη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία της μοιάζει απόλυτα.

Loading...

15. Μπέση Μάλφα / Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - Νίκη & Όλγα Σκιαδαρέση

Δεν κάναμε λάθος! Ο λόγος που μπήκαν και τα τέσσερα ονόματα μαζί είναι γιατί οι δίδυμες κόρες των ηθοποιών μοιάζουν εξαιρετικά και στους δύο, η Νίκη περισσότερο στη Μπέση Μάλφα και η Όλγα στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Μπέση Μάλφα - Όλγα Σκιαδαρέση - Νίκη Σκιαδαρέση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ