Follow us

Κυριάκος και Σοφία Μητσοτάκη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ο Ηλίας Μπόγδανος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και όλα τα νέα

Καλοκαιρινή απόδραση στην Τήνο για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, η αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη σε ερώτηση για τον Ίαν Στρατή & ο Γιώργος Κακοσαίος αποκαλύπτει τί θα έκανε αν δεν ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος πατέρας του.

yupiii

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κόρη του, Σοφία

Κυριάκος και Σοφία Μητσοτάκη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ο Ηλίας Μπόγδανος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και όλα τα νέα

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρωτότοκη κόρη του, Σοφία.

Η κόρη του Έλληνα Πρωθυπουργού και της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγες ημέρες για τις καλοκαιρινές της διακοπές και παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του για να τον περάσει χρόνο μαζί της .

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιώργος Κακοσαίος: "Αν δεν ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος πατέρας μου, θα πήγαινα σε talent show"

Στην κάμερα του "Καλοκαίρι #ΝΟΤ” στο OPEN μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος. Ο ανερχόμενος τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημα του, την απόφαση να αφήσει το ποδόσφαιρο για τη μουσική και φυσικά για τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο.

Ξεκινώντας μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική λέγοντας: "Την απόφαση αυτή την πήρα όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και άρχισα να παίρνω καλές κριτικές για αυτά. Σιγά-σιγά το μυαλό μου άρχισε να διχάζεται”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πώς αντέδρασε η Μαίρη Συνατσάκη σε νέα ερώτηση για τον Ίαν Στρατή;

Η Μαίρη Συνατσάκη λατρεύει τα φλοράλ | Πάρε έμπνευση από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της

Η Μαίρη Συνατσάκη τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή με κανένα από τους δύο να μην έχουν μιλήσει για τη σχέση τους, μιας και έχουν επιλέξει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε ένα πρόσφατο παιχνίδι ερωτήσεων που έκανε η παρουσιάστρια δέχθηκε μια νέα ερώτηση για τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Χαρακτηριστικά ένας follower της της έγραψε: "Παραδέξου ότι συζείς επιτέλους”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ηλίας Μπόγδανος | Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ηλίας Μπόγδανος

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο φιναλίστ του φετινού Survivor, Ηλίας Μπόγδανος, μετά την περιπετέια της υγείας του με τον κορονοιό. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο, καθώς λίγες μέρες μετά τον τελικό του παιχνιδιού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοιό και τα συμπτώματα ήταν έντονα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Καλοκαιρινή απόδραση στην Τήνο για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας

Διακοπές στην Τήνο πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς στο κυκλαδίτικο νησί.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι δύο καλλιτέχνες ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ ποζάρουν στα κινητά τους και ανεβάζουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα στα προσωπικά τους social media. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός εξερευνούν το αιγιοπελαγίτικο νησί απολαμβάνοντας την φύση, τον ήλιο και τη θάλασσα μέχρι να επιστρέψουν πίσω στην πρωτεύουσα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ