Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Μιλά για την απώλεια κιλών μετά τη γέννα και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα στις γυναίκες

"To θέμα δεν είναι να φύγουν τα κιλά, το θέμα είναι να είμαστε χαρούμενες".

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Μια χαρούμενη νέα μαμά είναι η Μαρία Ηλιάκη, που πλέον χρησιμοποιεί την (πολύ δημοφιλή) πλατφόρμα της στα social media προκειμένου να μοιράζεται τις εμπειρίες και όσα συμβαίνουν στην καινούρια της καθημερινότητα με άλλες μητέρες και γυναίκες.

Loading...

Loading...

Πρόσφατα μάλιστα διοργάνωσε και ένα πολύ ενδιαφέρον Instagram live με τη γνωστή γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη και μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης, τις ορμόνες και όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στο γυναικείο σώμα, καθώς και τον καθοριστικό παράγοντα που διαδραματίζει σε όλα η ψυχολογία.

"Επανένταξη μετά την εγκυμοσύνη, δεν σημαίνει πως να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης. Σε κάποιες γυναίκες φεύγουν πιο εύκολα, σε άλλες πιο δύσκολα, είτε τα χάσεις σε έναν μήνα, είτε σε ένα χρόνο, δεν έχει σημασία, η κάθε μία έχει τους ρυθμούς και θα χάσει τα κιλά όποτε το θέλει αυτή" είπε αρχικά η παρουσιάστρια στέλνοντας ένα σημαντικό empowering μήνυμα.

Και προσέθεσε αναφορικά με την καισαρική και όσα προκάλεσε στο σώμα της:

"Όταν είδα το σώμα μου μετά την καισαρική, τρόμαξα από τα πρηξίματα και γέννησα πριν τις 40 εβδομάδες. To θέμα δεν είναι να φύγουν τα κιλά, το θέμα είναι να είμαστε χαρούμενες, γιατί οι ορμόνες χορεύουν και υπάρχει ένα μωρό που κλαίει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ