Follow us

Βάπτιση - υπερπαραγωγή για την Αλεξάνδρα Λοΐζου και τον Ελληνοκύπριο μεγιστάνα Ανδρέα Παναγιώτου

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2019 στο Λονδίνο, βάφτισε τον γιο του στη Βουλιαγμένη.

MissBloom TEAM
Αλεξάνδρα Λοΐζου - Ανδρέας Παναγιώτου NDP Photo Agency

Σαν μία σύγχρονη πριγκίπισσα εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα Λοΐζου στο πλευρό του συζύγου της και Ελληνοκύπριου μεγιστάνα του real estate, Ανδρέα Παναγιώτου, οι οποίοι βάφτισαν το πρώτο τους παιδί σε εκκλησία των Νοτίων Προαστίων.

Άρης Αργυρόπουλος | Ο 19χρονος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου στο πρώτο του επαγγελματικό βήμα

Πιο συγκεκριμένα, σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, όπου η χλιδή και η πολυτέλεια δεν μπορούσαν να απουσιάζουν, ο μικρός πήρε το όνομα "Αριστοτέλης".

Βάπτιση - υπερπαραγωγή για την Αλεξάνδρα Λοΐζου και τον Ελληνοκύπριο μεγιστάνα Ανδρέα Παναγιώτου

Αν αναλογιστούμε τον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού, που είχε λάβει δύο χρόνια νωρίτερα στην καρδιά του Λονδίνου, στην πιο εκλεκτή περιοχή, το Mayfair και ειδικότερα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Claridge’s", η βάφτιση του γιου τους ακολούθησε την ίδια γραμμή και επισημότητα.

Για όσους δεν θυμούνται, το πρώην μοντέλο έφερε στον κόσμο τον Αριστοτέλη, τον περασμένο Οκτώβριο, περίπου έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, γεγονός που επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Λοΐζου

Μπορεί να έγινε πρόσφατα μαμά, όμως η καλλίγραμμη σιλουέτα της επανήλθε σε χρόνο ρεκόρ. Η μαμά του Αριστοτέλη εμφανίστηκε να φοράει μία βραδινή δημιουργία που ταίριαζε απόλυτα στο ύφος και τη μεγαλοπρέπεια της τελετής και φυσικά τράβηξε τα βλέμματα. Το φόρεμα της εντυπωσιακής Αλεξάνδρας Λοΐζου ήταν σε baby blue απόχρωση, με ένα bodice που είχε διακοσμημένες πολύτιμες πέτρες ενώ ενδιαφέρον είχαν οι διαφανείς λεπτομέρειες και τα πούπουλα στις βάτες. Η νέα μαμά ολοκλήρωσε το λουκ της με αστραφτερά κοσμήματα και μία τιάρα στα μαλλιά της.

Αλεξάνδρα Λοΐζου

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους, το παρών έδωσαν ο Χάρης Σιανίδης, που είναι πολύ στενός φίλος της Αλεξάνδρας Λοΐζου, ο οποίος συνόδευσε τη Σοφία Χαρμαντά, η οποία στο παρελθόν είχε συνδεθεί με τον ηθοποιό Gerard Butler.

Σοφία Χαρμαντά - Χάρης Σιανίδης

Στη βάπτιση εθεάθη και ο Γιώργος Ντάβλας, τον οποίο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Γιώργος Ντάβλας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ