Follow us

Κατερίνα Κακοσαίου | Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου πήρε το πτυχίο της (pics)

Η 22χρονη αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Κακοσαίου | Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου πήρε το πτυχίο της Instagram

Ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, καθώς η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών της. Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη 22χρονη αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο, μετά από τέσσερα χρόνια φοίτησης και πήρε το πτυχίο της στη Βιολογία.

Όσον αφορά την τελετή ορκωμοσίας, έγινε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση στη Μύκονο, με τη χαρά της να μην κρύβεται και την ίδια να μην σταματά να χαμογελά. Ενθουσιασμένη για το σημαντικό της επίτευγμα, η Κατερίνα Κακοσαίου ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την περίσταση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Έτσι, τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό καλής της φίλης που επίσης μόλις πήρε το πτυχίο της με φόντο τη θάλασσα του Νησιού των Ανέμων, με τις δύο νεαρές κοπέλες να κρατούν τις ανθοδέσμες τους και να χαμογελούν.

"Ορκιστήκαμε φίλη μου @lena._ptr και είχαμε και την τύχη να ορκιστούμε μαζι. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζι περάσαμε τα πάντα, μαζι κλείσαμε αυτό το κεφάλαιο ❤️Σαγαπω πολύ πολύ ❤️❤️❤️", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Η σχετική ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ