Follow us

Ελένη Τσολάκη | "Θα ήθελα ένα παιδί"

"Μάλιστα, φαντάζομαι μάλιστα τον εαυτό μου με πολλά παιδάκια"

MissBloom TEAM
Ελένη Τσολάκη NDP

Μπορεί η πλειοψηφία της ελληνικής showbiz να βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές, για την Ελένη Τσολάκη όμως το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό, αφού έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής του Open για αυτή τη σεζόν.

Ελένη Τσολάκη | Η αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν το καλοκαίρι

Ως οικοδέσποινα του Καλοκαίρι #NOT, βρίσκεται στην πρωτεύουσα και καλημερίζει κάθε πρωί τους τηλεθεατές φροντίζοντας να τους κρατά παρέα με τους συνεργάτες της.

Ελένη Τσολάκη | "Θα ήθελα ένα παιδί"

Μάλιστα, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τη Μαρία Κολλιάτσα, όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και την επιθυμία της να γίνει μαμά. Να σου θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον Παύλο Πετρουλάκη από το 2017.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη

-Τι σου λείπει σε προσωπικό επίπεδο;

Δεν μου λείπει κάτι, αισθάνομαι πως έχω τα πάντα.

-Στην προσωπική σου ζωή έχεις τα πάντα;

Έχω τα πάντα με μια σχέση που διατηρείται πολύ όμορφα, με αγώνα, προσπάθεια, τα πάνω και τα κάτω, τις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές, όπως συμβαίνει σε όλους. Θεωρώ πως ό,τι είναι να μου φέρει η ζωή θα μου το φέρει. Θα ήθελα όμως ένα παιδί, φαντάζομαι μάλιστα τον εαυτό μου με πολλά παιδάκια. Πιστεύω ότι η επιθυμία για μητρότητα έχει να κάνει με την ωριμότητα που έρχεται σε κάθε φάση της ζωής μας, κι εγώ πλέον αισθάνομαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα και να γίνω μαμά. Ούτως ή άλλως, οι γυναίκες μεγαλώνοντας ξέρουμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε. Βέβαια, δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή τη σκέψη. Ξέρω όμως πως ό,τι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του και θα έρθει για καλό.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ