Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Το βίντεο με το δημόσιο θηλασμό και τα σχόλια που δέχτηκε

"Ευρωπαία, θηλάζει παντού".

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Πιο χαρούμενη από ποτέ είναι εδώ και περίπου δύο μήνες η Μαρία Ηλιάκη, ύστερα από τον ερχομό της κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη.

Anita Brand - Χάρης Χριστόπουλος | Ο γιος τους, Χρήστος, έγινε ενός - Η εντυπωσιακή τούρτα και ο στολισμός υπερπαραγωγή (pic)

Αυτό που την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη βέβαια είναι το γεγονός ότι μπορεί να θηλάζει παντού, ζώντας στη Ζυρίχη. Η παρουσιάστρια ανέβασε πρόσφατα στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να θηλάζει σε δημόσιο χώρο και να λέει: "Ευρωπαία, θηλάζει παντού", ενώ συνέχισε στη λεζάντα: "για κάποιο καιρό έτσι θα πίνουμε τον καφέ 🤪😂 με καρότσια...τεράστιες τσάντες ...πάνες και μωρομαντηλα! ..."

Μαρία Ηλιάκη | Βόλτα με τη νεογέννητη κόρη της στη Ζυρίχη (pic)

Για την εμπειρία της να βγει για πρώτη φορά για καφέ μετά τον ερχομό της μικρής μίλησε σε μία σειρά από stories: "Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη", είπε.

Τα σχόλια που δέχτηκε κάτω από την ανάρτησή της ήταν όλα θετικά, με όλες τις γυναίκες να τη συγχαίρουν για το θάρρος της και να τη συμβουλεύουν να μην τη νοιάζει τι λένε οι άλλοι.

Δες την ανάρτησή της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ