Follow us

Προεδρικό Μέγαρο | Οι εμφανίσεις για την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Η Προέδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρέθεσε δεξίωση για την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

MissBloom TEAM
megaro ΑΠΕ ΜΠΕ

Η πανδημία και τα εθνικά θέματα κυριάρχησαν στις συζητήσεις μεταξύ των προσκεκλημένων της Προέδρου της Δημοκρατίας, στη δεξίωση που παρέθεσε για την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα ήταν ιδιαιτέρως αυστηρά και όλοι προσήλθαν έχοντας ανά χείρας το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό PCR τεστ.

Οι περισσότεροι στα "πηγαδάκια" που δημιουργήθηκαν δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για την εξάπλωση της μετάλλαξης "Δέλτα" αλλά και για το σημαντικό ποσοστό των ανεμβολίαστων πολιτών. Όπως ήταν λογικό τα "φώτα" έπεσαν πάνω στον Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις από πολιτικούς, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους για την πορεία της πανδημίας, με τον ίδιο να απαντά πως η λύση απέναντι στον Κορονοϊό είναι ο εμβολιασμός.

Οι συζητήσεις στο κιόσκι

Στο ιστορικό κιόσκι στους κήπους του προεδρικού μεγάρου, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Βουλής και οι πολιτικοί αρχηγοί έβγαλαν τις μάσκες που φορούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης και σε χαλαρό κλίμα συζήτησαν για αρκετή ώρα αποφεύγοντας ωστόσο τις κουβέντες γύρω από τα "καυτά" πολιτικά ζητήματα της επικαιρότητας. "Ήταν μια χαλαρή συζήτηση. Δεν συζητήσαμε για πολιτικά. Ευτυχώς!" φέρεται να είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι διημείφθη μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Στο ίδιο κλίμα ήταν και τα όσα είπε η Φώφη Γεννηματά η οποία δεν έκρυψε την ανησυχία της για την πορεία της μετάλλαξης και τους ανεμβολίαστους. "Είμαστε αρκετά θορυβημένοι" φέρεται να είπε.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ