Follow us

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη μετά τη σεξιστική επίθεση εις βάρος της

"Έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες".

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, με τη σχέση τους να γίνεται γνωστή μόλις τον περασμένο Μάιο.

Ωστόσο, τη Δευτέρα σάλο προκάλεσε το σεξιστικό σχόλιο που έκανε η Άννα Ελεφαντή στο Twitter. Συγκεκριμένα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε για την Μαρία Σάκκαρη -χωρίς να αναφέρει το όνομά της- με αφορμή τα όσα έγιναν με την τηλεοπτική κάλυψη στους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού".

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λίγες ώρες μετά θέλησε να τοποθετηθεί και να στηρίξει τη σύντροφό του, ειδικά τώρα εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων. Έτσι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ότι:

"Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή".

Πηγή: Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ