Follow us

Γιώργος Κιμούλης | Πού βρίσκεται σήμερα, έξι μήνες μετά τις καταγγελίες

Η εμπλοκή του στη σκηνοθεσία μεγάλης θεατρικής παραγωγής.

MissBloom TEAM
Γιώργος Κιμούλης NDP

Έχουν πια περάσει περίπου έξι μήνες από την ημέρα που η Ζέτα Δούκα, ούσα καλεσμένη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" μίλησε για την κακοποιητική (λεκτικά, ψυχολογικά και σωματικά) συμπεριφορά που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη συνεργασία τους.

Το μήνυμα της Ζέτας Δούκα ένα μήνα μετά τις αποκαλύψεις για τον Κιμούλη

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας για αρκετό καιρό στο πλαίσιο και του κινήματος me too στο θέατρο και τον χώρο του θεάματος, ενώ μετά τη Ζέτα Δούκα ακολούθησαν και άλλες ηθοποιοί που έκαναν λόγο για ανάλογη συμπεριφορά του απέναντί τους, όπως η Κατερίνα Γερονικολού, η Κατερίνα Λέχου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Τι κάνει λοιπόν μισό σχεδόν χρόνο μετά; Σύμφωνα με όσα γράφει στο 2020mag.gr ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης, ο Γιώργος Κιμούλης εμπλέκεται στη σκηνοθεσία μεγάλης θεατρικής παραγωγής, αλλά χωρίς να αναφέρεται κάπου το όνομά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αρχικός σκηνοθέτης της παράστασης "Κάντω Τζαβέλλα – Δραγώι στα χρόνια της επανάστασης", Μενέλαος Τζαβέλλας, απομακρύνθηκε από τη θέση του με την παραγωγή να προσεγγίζει τον Γιώργο Κιμούλη για να αναλάβει την σκηνοθεσία της παράστασης, πρόταση που εκείνος φέρεται να αποδέχθηκε.

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της θεατρικής παραγωγής, κ. Νταίζη Λεμπέση ωστόσο, αρνήθηκε πως ο Μενέλαος Τζαβέλλας έχει απομακρυνθεί από τη θέση του σκηνοθέτη, καθώς και πως έχει αντικατασταθεί από τον Γιώργο Κιμούλη. "Έχει καλεστεί από εμένα και τη μητέρα μου και από κανέναν άλλον, για να μας δώσει τα φώτα του" λέει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει: "Ο κύριος Κιμούλης δεν σκηνοθετεί. Τον έχουμε φέρει για να μας δώσει ιδέες για την παράσταση. Δεν σκηνοθετεί. Υπογράφει ο κ. Τζαβέλλας. (...) Είτε επίσημα είτε ανεπίσημα, ο Γιώργος ο Κιμούλης έχει καλεστεί από εμένα και τη μητέρα μου και από κανέναν άλλον, για να μας δώσει τα φώτα του. Όπως καλείται κάθε χρόνο ο Γιώργος Κιμούλης σε όποια παραγωγή έχουμε κάνει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ