Follow us

Tatiana Blatnik | Αγκαλιά με τον Νικόλαο κάτω από την Ακρόπολη 18 χρόνια πριν

Από τις πρώτες εμφανίσεις του ζευγαριού στην Ελλάδα

MissBloom TEAM
Tatiana Blatnik

Με μια φωτογραφία από τα παλιά, η Τατιάνα Μπλάτνικ ξεκίνησε την εβδομάδα της, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα αλλά και τον σύζυγο της. Η πρόσφατη ανάρτηση της Μπλάτνικ στον λογαριασμό της στο Instagram, μας γυρίζει πίσω στο 2003, όπου ξεκίνησαν οι πρώτες εμφανίσεις της με το τότε φίλο της και μετέπειτα σύζυγό της πρίγκιπα Νικόλαο. Στη δημοσίευση βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο κάτω απο τον βράχο της Aκρόπολης, στο πρώτο τους κοινό ταξίδι στην χώρα μας.

Στη δημοσίευση βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο κάτω απο τον βράχο της Aκρόπολης, στο πρώτο τους κοινό ταξίδι στην χώρα μας.

"Μόλις βρήκα αυτή τη φωτογραφία τυχαία. Το πρώτο μας ταξίδι στην Ελλάδα – το 2003. Ποιος θα το πίστευε ότι θα έκανα αυτή την όμορφη χώρα πατρίδα μου. Τα σαββατοκύριακα τα περνάω στην Αθήνα και απολαμβάνω όλα όσα έχει να προσφέρει...Λατρεύω την μαγεία αυτής της χώρας και η αγάπη μου για αυτή μεγαλώνει διαρκώς", αναφέρει χαρακτηριστικά στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ