Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Η φωτογραφία με τη μητέρα της μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου και η έκκληση για αίμα

Η υπέροχη κίνηση του αδελφού της Σίσσυς Χρηστίδου: Κούρεψε τη μητέρα τους που δίνει μάχη με τη λευχαιμία και έκανε το ίδιο κούρεμα στον εαυτό του για να μην νιώθει άσχημα.

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου NDP

Μάχη με τη λευχαιμία δίνει η μαμά της Σίσσυς Χρηστίδου και τόσο η ίδια η παρουσιάστρια όσο και ο αδελφός της βρίσκονται στο πλευρό της.

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τη δύσκολη περίοδο που περνάει, αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της, ενώ είχε κάνει λόγο για τον πιο δύσκολο χειμώνα της ζωής της. Εξίσου δύσκολο και το καλοκαίρι της, αφού περνάει τον περισσότερο χρόνο στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Λόγω των θεραπειών που υποβάλλεται, η μητέρα της έπρεπε να κουρέψει τα μαλλιά της που έχουν αδυνατίσει πολύ. Έτσι ο αδελφός της Γιάννης Χρηστίδης πήρε το ψαλίδι και κούρεψε τη μαμά τους.

Όμως,δεν σταμάτησε εκεί... Για να μην νιώθει άσχημα η μαμά τους έκοψε και ο ίδιος τα μαλλιά του ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, χαρίζοντας χαμόγελα στην ασθενή μητέρα του.

Σίσσυ Χρηστίδου | Η φωτογραφία με τη μητέρα της μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου και η έκκληση για αίμα

Ακόμα, η παρουσιάστρια που από τη νέα σεζόν θα βλέπουμε στο Μega, έκανε έκκληση για δωρεά αίματος σε όσους μπορούν και θέλουν ενώ ευχαρίστησε όλους όσους έχουν ήδη δώσει αίμα για τη μητέρα της.

Η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια συνεχίζει να είναι τεράστια στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που ήρθατε μέχρι εδώ για αυτή την τόσο σπουδαία προσφορά.. Σας οφείλουμε την ελπίδα μας.. 🙏🏻♥️

Τηλ. για ραντεβού αιμοδοσίας στο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
📞2313307015

Loading...

"Σ' ευχαριστώ μαμά"

Aνήμερα της γιορτής της μητέρας η Σίσσυ Χρηστίδου είχε γράψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα της, μαζί με μια φωτογραφία τους.

Μανούλα ♥️
Ο πιο ιερός των ρόλων όλων.
Οι μάνες που έγιναν, οι μάνες που ήθελαν, οι μάνες που ελπίζουν. Μάνες που γέννησαν, μάνες που "γεννήθηκαν", μάνες που δεν πρόλαβαν. Μάνες που άντεξαν και που λύγισαν, μάνες που έπεσαν και σηκώθηκαν ξανά. Για τις μάνες μας, που μας έδωσαν πολύ περισσότερα από όσα κατάλαβαν, πιο πολλά από όσα ποτέ θα μάθουν.
Σας ευχαριστούμε.
Σευχαριστώ μαμά. Για όλα τα παραπάνω και για όσα δεν χωράνε σε δυο γραμμές.
Για όλες τις φορές που είπες "Αχ παιδί μου... Να μπορούσα τον πόνο να σου πάρω".
Να ξέρεις.. τον πήρες. Με όλα όσα έδωσες..
Σαγαπώ. Άπειρα και για πάντα..

Πηγή: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ