Follow us

Λένα Δροσάκη | Η πρώτη αντίδραση μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Το "ευχαριστώ" στον Πασχάλη Τσαρούχα.

MissBloom TEAM
Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη NDP

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Λένα Δροσάκη, μερικές ώρες μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Facebook ένα post στο οποίο εξέφρασε το "ευχαριστώ", την αγάπη και τη συμπαράστασή του στις γυναίκες μίλησαν και κατήγγειλαν τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

"Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα των κοριτσιών, όλων των κοριτσιών, που κλαίγοντας ευχαριστούν και λεν ότι μας χρωστάν. Τίποτα δεν χρωστάτε.

Τίποτα δεν ήταν αυτό που ζήσαμε εμείς τους τελευταίους μήνες μπροστά στον δικό σας εφιάλτη, τη δική σας υπέρβαση. Εμείς όλοι σας ευχαριστούμε. Για το κουράγιο, την εμπιστοσύνη, τα δάκρυα χαράς. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε. Μέχρι το τέλος", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Λένα Δροσάκη λοιπόν αναδημοσίευσε το σχετικό post στα stories της στο Instagram προσθέτοντας τα hashtags #metoogreece και #eimasteoloimazi.

Να σου θυμίσουμε ότι μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ήταν μία εκ των καταγγελουσών ηθοποιών.

Λένα Δροσάκη | Η πρώτη αντίδραση μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ