Follow us

8 διάσημες Ελληνίδες άνω των 50 ετών ποζάρουν με μαγιό

Ποια ηλικία; Δείχνουν απλά υπέροχες.

MissBloom TEAM
Ναυπλιώτου Instagram

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ενώ οι θερμοκρασίες χτυπούν κόκκινο, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν επιλέξει ήδη τον προορισμό των διακοπών τους μακριά από το πολύβουο κέντρο της Αθήνας. Ανάμεσα σε αυτούς τους τυχερούς βρίσκονται και αρκετές Ελληνίδες της εγχώριας showbiz, οι οποίες ξεκλέβουν λίγο χρόνο για να απολαύσουν την θάλασσα και μερικές στιγμές χαλάρωσης. Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στα social media, πολλές από αυτές έχουν ήδη βάλει τα μαγιό τους και φυσικά έχουν ενημερώσει τους followers τους για τις βουτιές που έχουν κάνει.

Κορμιά άνω των 50 ποζάρουν με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, με μπικίνι, one-piece swimwear, καφτάνια και σορτς και δείχνουν απλά υπέροχες, με τις καλογυμνασμένες σιλουέτες τους να κλέβουν την καρδιά των θαυμαστών τους. Το σημαντικό της υπόθεσης, ωστόσο, εντοπίζεται στο γεγονός ότι βοηθούν όλες τις γυναίκες να συνειδητοποιήσουμε ότι η ηλικία δεν μας περιορίζει - ποζάροντας ακομπλεξάριστες, χωρίς επεξεργασίες, κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού. Και μας δίνουν έμπνευση.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:

Μαρία Ναυπλιώτου:

Στα 52 της χρόνια επιλέγει ένα όμορφο μπικίνι με σούρες σε αποχρώσεις μαύρο και λευκό. Το μαντήλι στα μαλλιά και τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου συμπληρώνουν αρμονικά το beach look της.

Κατερίνα Λέχου:

Σε ηλικία 54 ετών γνωρίζει πλέον πολύ καλά ποια είναι η καλύτερη συντροφιά για την παραλία και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη απο τον αγαπημένο της σκύλο.

Σμαράγδα Καρύδη:

Η τελευταία δημοσίευση της 51χρόνης ηθοποιού προκάλεσε κύμα θετικών αντιδράσεων, αφού ποζάρει μέσα στο μπικίνι της, όλο κέφι και καλοκαιρινή διάθεση.

Άννα Βίσση:

Έχει αποδείξει πολλές φορές πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και θα συνεχίσει να απολαμβάνει την ζωή της, όπως εκείνη επιθυμεί. Τα 63 της χρόνια δεν την εμπόδισαν φυσικά να φορέσει το φούξια μπικίνι της και να ποζάρει δίπλα στην κόρη της και τον εγγονό της μέσα στην πισίνα.

Ελένη Μενεγάκη:

Στα 51 της χρόνια έχει αποκτήσει 4 παιδιά και αφού αυτά έχουν μεγαλώσει, απολαμβάνει μαζί τους διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Δέσποινα Βανδή:

Στα 52 της χρόνια ποζάρει κομψή όπως πάντα με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με floral σχέδιο.

Μάρα Ζαχαρέα:

Η γνωστή παρουσιάστρια στα 56 της χρόνια επιλέγει ένα λευκό-γαλάζιο one-piece μαγιό, αποδεικνύοντας πόσο κομψή και in fashion είναι.

Έλλη Κοκκίνου:

Λίγες ημέρες νωρίτερα έκλεισε τα 51 της χρόνια, κάτι που λίγοι μπορούν να πιστέψουν. Η τραγουδίστρια φέτος το καλοκαίρι επισκέφτηκε τις Σπέτσες και απαθανάτισε την ομορφιά του νησιού, ποζάροντας ανέμελη.

Πηγή: Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ