Follow us

Πριγκίπισσα Diana | 5 απρόοπτα που συνέβησαν στην τελετή του γάμου της

Έχουν περάσει 40 χρόνια από τη μέρα που η Diana πέρασε το κατώφλι του βρετανικού παλατιού με έναν γάμο που είχε πολλά προβλήματα –ξεκινώντας από την τελετή.

MissBloom TEAM
Diana Splash News/Ideal Image

Ήταν ο "γάμος του αιώνα" που χειροκροτήθηκε από δύο εκατομμύρια ανθρώπους στο Λονδίνο και παρακολούθησαν 750 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Ο γάμος του 33χρονου πρίγκιπα Charles και της 20χρονης Diana Spencer, στις 29 Ιουλίου 1981, ήταν ένας πριγκιπικός γάμος όπως αυτός των παραμυθιών. Με νυφικό με ουρά 25 μέτρων, 3.500 καλεσμένους και το πλήθος να εκστασιάζεται στο πέρασμα του νεόνυμφου ζευγαριού. Όμως δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, όπως αυτά:

Το ρετουσάρισμα της τελευταίας στιγμής

Με τα φουσκωτά μανίκια, τα μαργαριτάρια και τη δαντέλα του 16ου αιώνα, το νυφικό φόρεμα της Diana, με την υπογραφή του Ουαλού σχεδιαστή David Emanuel και της συζύγου του Elizabeth, είναι ένα από αυτά που έχουν αντιγραφεί περισσότερο στον κόσμο. Όμως, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Express.παραλίγο να μην έχει την ιδανική εφαρμογή στη νύφη. Εξαιτίας του άγχους, η μελλοντική πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε χάσει πολύ βάρος και η περιφέρεια της μέσης της μειώθηκε κατά 14 εκατοστά μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έτσι, οι σχεδιαστές χρειάστηκε να μαζέψουν το μπούστο, στενεύοντάς το κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ενώ η Diana το φορούσε την ημέρα της τελετής.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ