Γιάννης Κουκουράκης | Πλάνα από τις διακοπές του γοητευτικού ηθοποιού των "Άγριων Μελισσών"

Οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες στα βράχια που εντυπωσίασαν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι η εποχή του Γιάννη Κουκουράκη, ο οποίος δεν σταματά να απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών του και να εξερευνά νέες πανέμορφες παραλίες.

Summer is rocking

Φυσικά δεν λείπουν και οι απαραίτητες, άκρως καλλιτεχνικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ηθοποιό να ανεβάζει συχνά φωτογραφικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές του.

Άγριο Καλοκαίρι

Εξακολουθώντας να μένει πολύ ενεργός και δραστήριος, μη απογοητεύοντας τους διαδικτυακούς του ακολούθους, ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς εποχής του ANT1 "Άγριες Μέλισσες", αποδεικνύει πως είναι εξίσου γοητευτικός και μακριά από τα πλατό.

Όπως και τα προφίλ των περισσότερων λοιπόν αυτούς τους μήνες, έτσι και το δικό του feed αποτελείται κυρίως από λήψεις με μαγιό, στις οποίες αποσπά αμέσως πολλά likes, χάρη στο καλογυμνασμένο του σώμα που σε συνδυασμό με τα μαγικά τοπία της Μήλου όπου και βρέθηκε, συνθέτουν υπέροχες εικόνες.

Σε τελευταία του ανάρτηση μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός που έχει ολοκληρώσει και τις θεατρικές του υποχρεώσεις με την "αυλαία" των παραστάσεων του έργου "1821, η επιθεώρηση" όπου συμμετείχε, δεν έχασε την ευκαιρία για ένα ακόμη άκρως καλοκαιρινό post.

Ποζάροντας στα βράχια με το μαγιό του, απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και φυσικά χιλιάδες likes.