Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Η αποστομωτική απάντηση όταν της είπαν ότι "γέρασε"

"Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει".

MissBloom TEAM
Ελεωνόρα Μελέτη Θοδωρής Μαροσούλης NDP

Πολύ ενεργή στα social media είναι η Ελεονώρα Μελέτη, που αγαπά να αναδεικνύει και την "αληθινή" πλευρά τους, ούσα μια από την αγαπημένη των γυναικών στο Instagram.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της ξεγνοιασιάς και με αέρα διακοπών, εξακολουθεί να ανεβάζει και τώρα stories κάνοντας update για όσα συμβαίνουν στη ζωή της και μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν.

Έτσι και το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουλίου, όταν μοιράστηκε ένα πλάνο όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει το παγωτό της, χωρίς να φορά καθόλου μακιγιάζ. Γιατί να το κάνει άλλωστε, όταν κύριο μέλημά της είναι επί του παρόντος να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της, στο πλευρό του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη και της τριών ετών κόρης τους, Αλεξάνδρας.

Είναι επίσημο | Η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή ζώνη του MEGA - Ο τίτλος της εκπομπής & οι συνεργάτες της

Ωστόσο, απαντώντας στο story της, χρήστης του Instagram της έστειλε ένα ιδιαίτερα προσβλητικό προσωπικό μήνυμα. "Πως γέρασες έτσι;;;" της έγραψε χαρακτηριστικά.

Η νέα παρουσιάστρια του Mega ωστόσο το έκανε screenshot και το ανέβασε στα stories της, προκειμένου να του απαντήσει δημόσια από εκεί: "Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει.".

Το σχετικό στιγμιότυπο

Ελεονώρα Μελέτη | Η αποστομωτική απάντηση όταν της είπαν ότι "γέρασε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ