Follow us

Δέσποινα Καμπούρη | Η φωτογραφία με τον σύζυγό της και το ξέσπασμά για τη δολοφονία της 31χρονης στη Δάφνη

Μέσα από τη τρυφερή της ανάρτηση η δημοσιογράφος θέλησε να στείλει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Δέσποινα Καμπούρη

Άφωνο έχει αφήσει το πανελλήνιο η νέα είδηση άλλης μιας γυναικοκτονίας μέσα σε μόλις ένα μήνα, αυτή τη φορά στη Δάφνη Αττικής. Η αδικοχαμένη κοπέλα ήταν μόλις 31 ετών όταν δολοφονήθηκε πριν λίγες ώρες από τον 39χρονο σύζυγό της, ο οποίος τη μαχαίρωσε όπως όλα δείχνουν ενώ ήταν ξαπλωμένη.

Σε αυτό το δυσάρεστο νέο δεν γινόταν να μην αντιδράσει πλήθος κόσμου στα social media, με τη δημοσιογράφο Δέσποινα Καμπούρη να είναι μια από τις γυναίκες που πήραν θέση μέσω Instagram σχετικά με το εν λόγω θέμα.

Θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο, Βαγγέλη Ταρασιάδη, και έγραψε:

"Περίεργες και δυσοίωνες σκέψεις σήμερα. Από τη μια πονώ για τις γυναίκες που χάνονται τόσο άδικα κι από την άλλη ευχαριστώ τον Θεό που αγαπήθηκα από κάποιον που σέβεται και αγαπάει τις γυναίκες. Τρέμω στην ιδέα ότι οι κόρες μου μπορεί να πέσουν στα χέρια ενός ψυχοπαθή, ενός μισογύνη. Γυναικοκτονίες…Κάθε λίγο και μια καινούρια. Η Καρολάιν, η Γαρυφαλιά, σήμερα η κοπέλα από τη Δάφνη. Να τις αγαπάτε τις γυναίκες σας ρε. Αν δεν τις θέλετε πια, να τις χωρίσετε. Αν σας κάνουν τη ζωή δύσκολη, να τις εγκαταλείψετε. Αν τις ζηλεύετε παθολογικά να πάτε σε ψυχίατρο. Αλλά αν τις σκοτώσετε, να σας συμβεί ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο. Οι γυναίκες θα έπρεπε να αγαπιούνται, να προστατεύονται. Όχι να σκοτώνονται από συζύγους/συντρόφους/εραστές. Είναι πραγματικά λυπηρό να συμβαίνει αυτό. Και πονάει πολύ".

Δες το post:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ