Follow us

Τζένη Μπότση | Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγο και το παιδί τους

Δες όλα όσα μοιράστηκε η ηθοποιός.

Τζένη Μπότση NDP

Τις τελευταίες μέρες η Τζένη Μπότση απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κέρκυρα, όπου βρίσκεται με την οικογένειά της και αγαπημένους φίλους.

Εκτός από τις ξέγνοιαστες στιγμές που μοιράζεται με τους followers της όμως, μέσα από όμορφες φωτογραφίες στο Instagram, η ηθοποιός έκανε πριν λίγες ώρες μια εξομολόγηση. Πιο συγκεκριμένα, πήρε αφορμή από τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε λόγω πανδημίας αλλά και τις δυσάρεστες ειδήσεις που ακούμε καθημερινά, και δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου ποζάρει χαμογελαστή και χαρούμενη χωρίς ίχνος μακιγιάζ μοιραζόμενη τις σκέψεις της.

"Σκεφτόμουν ότι μετά από όσα έχουμε περάσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είμαι τυχερή που ακόμα μπορώ και χαμογελάω! Μπήκα επιτέλους στην ανοσία μετά τους δυο εμβολιασμούς μου. Έχω εσάς δίπλα μου που με τη στήριξη σας αποφασίσαμε ΜΑΖΙ να αλλάξουμε το αύριο. Έχω έναν σύντροφο που μαζί πορευόμαστε στα καλά και στα άσκημα πάντα! Και τελος έχω ένα υπέροχο πλάσμα που μου μαθαίνει τον κόσμο από την αρχή! Για όλα αυτά ευχαριστώ όλους που με κάνουν να μπορώ να ονειρεύομαι!!!", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ