Follow us

Ναταλία Γερμανού | Δες πώς σχολίασε τις φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με μαγιό

"Εγώ απλά προσπαθώ": Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ανανέωσε η Ιωάννα Μαλέσκου, που θα την βλέπουμε και πάλι μέσα από τη συχνότητα του SKAI να παρουσιάζει το Love it. Μέχρι τότε όμως, εκείνη θα έχει φροντίσει να ανανεωθεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της απολαμβάνοντας τα μπάνια της, τις βόλτες της και τον ήλιο στις όμορφες ελληνικές παραλίες.

Επί του παρόντος η παρουσιάστρια κάνει τις διακοπές της στην Κρήτη, από όπου και φροντίζει να αναρτά συχνά άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες ανανεώνοντας το Instagram feed της. Έτσι σε μερικές πρόσφατες λήψεις της από την πισίνα όπου έκανε το μπάνιο της, τη βλέπουμε να ποζάρει με φούξια ολόσωμο μαγιό κοιτώντας την κάμερα, χωρίς μάλιστα να φορά μακιγιάζ.

Μεταξύ των πολλών σχολίων που συγκέντρωσε, ήταν και αυτό της Ναταλίας Γερμανού, την οποία μάλιστα συνάντησε στο νησί, που σημείωσε "Sex bomb είσαι αλλά και το Μπαλούδι μας όταν ξαπλώνει έτσι είναι”, αναφερόμενη φυσικά στο σκυλάκι της Ιωάννας Μαλέσκου, την Μπαλού, για να λάβει την απάντηση: "Το Μπαλουδάκι είναι ο ορισμός του sexiness. Εγώ απλά προσπαθώ”.

Η σχετική ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ