Follow us

Ηλίας Βρεττός | Η συγκινητική ανάρτηση του για τα τρία χρόνια από το τροχαίο ατύχημα του

"Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες…"

ilias vrettos NDP Photo Agency

Πριν τρία χρόνια, ο Ηλίας Βρεττός κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, αφού ενεπλάκη σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο μάλιστα παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Μετά από πολλά χειρουργεία και αρκετό διάστημα αποκατάστασης, ο διάσημος τραγουδιστής κατάφερε να επανέρθει, ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, τότε είχε κάτι ένα τάμα, το οποίο εκπλήρωσε φέτος. Ταξίδεψε μάλιστα στη Νάξο και μοιράστηκε μία πολύ συγκινητική φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, οι οποίοι έσπευσαν να του ευχηθούν να είναι πάντα υγιής.

Συγκεκριμένα έγραψε "Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου @mariannakorre @nikbaxevanos
Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε.
Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξιώσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλία Της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα! Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!"

Η ανάρτηση του Ηλία Βρεττού στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ