Follow us

Πέτρος Φιλιππίδης | Ζήτησε να δει τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου

Ο λόγος που ζήτησε να βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη και η αίτηση αποφυλάκισης.

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νινού NDP

Προσωρινά κρατούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν από σχεδόν μία εβδομάδα. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται έκτοτε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης, ενώ όπως έγινε γνωστό, θα βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη και άλλους 18 κρατούμενους.

Πέτρος Φιλιππίδης | Οδηγείται σήμερα στις φυλακές Τρίπολης - Θα αυλίζεται μαζί με τον Λιγνάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time, ήταν ο ίδιος που ζήτησε να είναι στον θάλαμο που βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς τον γνωρίζει και μαζί του θα αισθάνεται περισσότερο ασφαλής. Ακόμη, το ρεπορτάζ θέλει τον ηθοποιό να δήλωσε στον διευθυντή των φυλακών ότι ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.

Πέτρος Φιλιππίδης | Ζήτησε να δει τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου

Αν ωστόσο αυτή δεν γίνει δεκτή, θα ήθελε να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης, μιας και θεωρεί το περιβάλλον καλό, ελλείψει επεισοδίων και εντάσεων. Μάλιστα, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ζητήσει να δει δύο πρόσωπα, τον δικηγόρο του και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Η δεύτερη έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα για να βγει ο ηθοποιός από τις φυλακές Τρίπολης. Να αναφέρουμε ότι οι νομικοί του σύμβουλοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται να προσφύγουν κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ